Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών στην Ελασσόνα

Του Γιάννη Μουκίδη

Συνελήφθησαν την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εμποροπανήγυρης(Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου) στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 26,24 και 23 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Νόμου «Περί Αλλοδαπών» και της παραβίασης των όρων διαμονής.
Ειδικότερα, ο 26χρονος συλληφθείς, νόμιμα διαμένων στη χώρα μας, βρέθηκε να απασχολεί παράνομα στην επιχείρησή του (πλανόδιο εμπόριο – παιχνίδια) τους άλλους δύο συλληφθέντες ομοεθνείς του έναντι ορισμένου χρηματικού ποσού την ημέρα για τον καθένα και να διευκολύνει την διαμονή τους στη χώρα παρέχοντάς τους τροφή και κατάλυμα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παράνομα απασχολούμενοι στην επιχείρηση του 26χρονου υπήκοοι Μπαγκλαντές στερούνταν κάθε νόμιμου τίτλου παραμονής στη χώρα μας και ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Add Comment