Ξεκίνημα για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης!

ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
Του Γιάννη Μουκίδη

Ξεκίνησε χθες το απόγευμα η προετοιμασία για την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της ομάδας που «ξάφνιασε» ευχάριστα στην περασμένη αγωνιστική χρονιά.
Με 25 ποδοσφαιριστές (…άλλους υπό δοκιμή και άλλους έτοιμους να ριχτούν στη μάχη του πρωταθλήματος) άρχισε την προετοιμασία του στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας», παρουσία του φίλαθλου κοινού του και της προσωρινής διοίκησης (…αποτελείται από 25 μέλη) και τον πρόεδρο του κ. Γιάννη Μπέη.
[wpg_thumb]
Βέβαια, το μυαλό όλων είναι στις εξελίξεις των επόμενων ημερών, που αναμένεται να κρίνουν για το που τελικά θα αγωνιστεί η ομάδα των «πρασίνων» και αυτό εξαρτάται από τα σενάρια που ακούγονται όλο το τελευταίο διάστημα για την Β΄και Γ΄ Εθνική. Τα οποία και είναι: Εάν στη Β΄ Εθνική ανεβούν 18 με 21 ομάδες, ο Οικονόμος περιμένει σαν πρώτος επιλαχών την σειρά του, εάν φύγει μία ομάδα από τις 18 και πάλι ο Οικονόμος επιθυμεί να έχει τον πρώτο λόγο για άνοδο στα «μικρά σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά και ο πρόεδρος Γιάννης Μπέης: «Θα διεκδικηθεί η άνοδος με κάθε ένδικο μέσο και θα δώσουμε αγώνα για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής χωρίς την Τσαριτσάνη, που δικαιούται να αγωνιστεί».
Από την πλευρά του, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο προπονητής Γιώργος Καλτέκης, ξεκινούν τον προγραμματισμού τους…σε ρυθμούς…Γ΄Εθνικής (όπου και δήλωσε συμμετοχή η ομάδα) και αν και στην αναμονή, οι ρυθμοί αναμένεται να ανεβούν στην προετοιμασία και να πρωταγωνιστήσει για ακόμη μια χρονιά η ομάδα «έκπληξη» της περυσινής αγωνιστικής σεζόν.
Ο Γιώργος Καλτέκης τόνισε σε δηλώσεις του: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε, θα κάνουμε δοκιμές και θα μπούμε σε βασικό στάδιο προπονήσεων μέχρι την έναρξη των αγώνων. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να τελειώσει η ταλαιπωρία για την ομάδα μας, που εξαιτίας της κωλυσιεργίας και των καθυστερήσεων της πολιτείας, μας έχει πάει πίσω».
Στα διοικητικά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είτε στη Β΄είτε στη Γ΄Εθνική, είτε με μεγαλύτερη είτε με μικρότερη συνδρομή, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης υπολογίζει πέρα από την οικονομική στήριξη του κόσμου και στην βοήθεια και οικονομική ενίσχυση από τον μεγαλομέτοχο κ. Γιάννη Τόλιο.

Add Comment