«Χτίζεται» ο «φρέσκος» Π.Ο. Ελασσόνας με σκληρή δουλειά

«ΚΛΕΙΔΙ» ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Του Γιάννη Μουκίδη

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Π.Ο. Ελασσόνας, ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς, με κυρίαρχο στοιχείο την παρουσία πολλών νέων προσώπων. Το έμψυχο δυναμικό του εφετινού Π.Ο.Ε. πλαισιώνουν πολλά νέα παιδιά της επαρχίας Ελασσόνας και του νομού Λάρισας, «ταλέντα» του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά και κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές.
Οι πρώτες προπονήσεις(…ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη) έδειξαν διάθεση για σοβαρή δουλειά, που θα στηριχθεί σε «ταλέντα» του τοπικού ποδοσφαίρου και σε λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές – «κλειδιά» για την καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Οι ποδοσφαιριστές, με τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Φώλλα και του βοηθού του Χάρη Νούσια, καθημερινά στο οικογενειακό δίτερμα δείχνουν ορεξάτοι, και δεν είναι λίγοι στην Ελασσόνα, αυτοί που πιστεύουν πως ο εφετινός Π.Ο.Ε., χωρίς «τυμπανοκρουσίες», θα έχει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, βάζοντας ταυτόχρονα και υποθήκες, αθόρυβα, για το μέλλον του Ελασσονίτικου ποδοσφαίρου.
[wpg_thumb]
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, χωρισμένοι σε 3 γκρουπ, πέρασαν ήδη από εργομετρικές εξετάσεις στο γυμναστήριο «Ρυθμός και Κίνηση», υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Ρήγα Ηλία, ενώ ακολουθούν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.
Όσο για τις καθημερινές προπονήσεις, έως και σήμερα Κυριακή θα είναι απογευματινές, ενώ από αύριο Δευτέρα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Τέλος, ίσως και αύριο, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, που θα δώσει η ομάδα της Ελασσόνας για την καλύτερη προετοιμασία της, ενόψει του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, όπου θα πάρει μέρος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντώνης Λιάνος(πρόεδρος): «Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια, με παιδιά από την περιοχή μας και τον Νομό, με βασικό στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, για το φίλαθλο κοινό μας, που θα αποτελέσει όχι μόνο τον δωδέκατο ποδοσφαιριστή όπως έχει πει ο προπονητής Νίκος Φώλλας, αλλά και τον «πρώτο» θα λέγαμε εμείς, αφού η διοίκηση του Π.Ο.Ε. επιθυμεί την καθολική στήριξη του κόσμου της επαρχίας μας. Θέλω να ευχηθώ με την σειρά μου, όπως θα ξεκινήσει η χρονιά, έτσι και να τελειώσει, χωρίς τραυματισμούς, μέσα σε ένα άριστο οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και στην κερκίδα».

Νίκος Φώλλας(προπονητής): «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ενός τόσο ιστορικού σωματείου, όπως είναι ο Π.Ο.Ε.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης που μ΄ εμπιστεύτηκαν. Θέλω να υποσχεθώ ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε με νέα παιδιά από την επαρχία Ελασσόνας και την ευρύτερη περιοχή και σε συνδυασμό με την εμπειρία κάποιων παιδιών θα χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα έχει ως στόχο να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κερδίσει τον σεβασμό του φίλαθλου κόσμου της περιοχής. Αυτός ο κόσμος πρέπει να αποτελέσει τον 12ο παίκτη σ΄ αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Σας ευχαριστώ πολύ…».

Χάρης Νούσιας(βοηθός προπονητή): «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του συλλόγου οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα και τα επόμενα χρόνια, και από κάποιους έμπειρους παίκτες, που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των παιδιών αλλά και της ομάδας, με σκοπό η ομάδα του Π.Ο.Ε. να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο που θα ικανοποιεί το φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας αλλά και ολόκληρης της επαρχίας μας…».

Add Comment