«Πράσινο φως» για συζήτηση με κ. Τόλιο της Τσαριτσάνης

«ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΝΟΣ» ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Προβληματισμός, σκεπτικισμός, αλλά και έκδηλη αγωνία για το «αύριο» του Π.Ο. Ελασσόνας, προχθές το βράδυ, στο Δημαρχείο Ελασσόνας, όπου έγινε η προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μελών. Μόλις 20 μέλη έδωσαν το παρόν (απογοητευτική η συμμετοχή).
[wpg_thumb]
Μετά από συζήτηση, αποφασίστηκε, η συγκρότηση επιτροπής(αποτελούμενη από 8 άτομα), που θα φροντίσει να έρθει σε επαφή με τον μεγαλομέτοχο του Οικονόμου Τσαριτσάνης κ. Γιάννη Τόλιο, ώστε να γίνει συζήτηση και να διερευνηθεί η δυνατότητα ίσως και συγχώνευσης των δύο σωματείων του Δήμου Ελασσόνας (του Π.Ο. Ελασσόνας και του Οικονόμου Τσαριτσάνης), για το καλό του ποδοσφαίρου της περιοχής.
Την επιτροπή αποτελούν οι: Θανάσης Λυγούρας, Γιάννης Δραγατσίκης, Βασίλης Βαρνάς, Βασίλης Κουτσογιάννης, Κώστας Φώλλας, Γιώργος Σαμόλαδος, Βασίλης Σαμαράς, Γιώργος Κουκούλης.
Παρόντες στη Γ.Σ. ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. γιατρός κ. Θανάσης Ζιώγας και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Δραγατσίκης, αρκετοί παράγοντες, φίλαθλοι και εκπρόσωποι των τοπικών Μ.Μ.Ε.
Πιθανολογείται πως η συγκεκριμένη συνάντηση με τον κ. Τόλιο θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας(ίσως και την Δευτέρα 16 Ιουλίου).
Πάντως το «σενάριο» της συγχώνευσης των δύο ιστορικών συλλόγων της περιοχής Ελασσόνας «παίζει» πολύ το τελευταίο διάστημα στα στέκια της πόλης, και σε συνδυασμό με τις όχι καλές οικονομικές συγκυρίες της εποχής. Κάποιοι κάνουν λόγο για μοναδική ευκαιρία στο ποδόσφαιρο της επαρχίας Ελασσόνας να παραμείνει σε μεγάλες κατηγορίες. Κάποιοι άλλοι, ακόμη, λένε για το σημαντικό ρόλο που καλείται και πρέπει να «παίξει» και ο Δήμος Ελασσόνας στην πιθανότητα συγχώνευσης του καταπληκτικού εφέτος Οικονόμου Τσαριτσάνης, που έφτασε λίγο πριν την άνοδο στη Β΄ Εθνική(…ίσως και να γίνει) και του ιστορικού Π.Ο.Ε., που έφτασε λίγο πριν τη Γ΄ Εθνική.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές και θα έχουν πολλές διεργασίες για το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου. Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά.

Add Comment