Και εγένετο… “Εθνικός Ολύμπου”!

ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΛΥΜΠΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΙ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Του Γιάννη Μουκίδη

Και “με τη βούλα” ο νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος στην Παρολύμπια περιοχή της Ελασσόνας. Και …το όνομα αυτού “Εθνικός Ολύμπου”, μια ακόμη απόδειξη πως κάτι καλό και ελπιδοφόρο κινείται και προχωρά από καιρό στο μυθικό βουνό, τον Όλυμπο.
Το περασμένο Σάββατο, σε γνωστό κέντρο συνεστιάσεων ήταν η επίσημη πρώτη του “Εθνικού Ολύμπου”, αφού έγινε η παρουσίαση του καινούργιου συλλόγου, από την προσωρινή διοίκηση του.
Θα έχει στις τάξεις του τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ!
Με τα παραπάνω τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ ο “Εθνικός Ολύμπου” θα ξεκινήσει από τις πρώτες ερασιτεχνικές κατηγορίες, με σκοπό την υποδομή και την ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής, καθώς αυτός είναι ο στόχος των μελών της προσωρινής διοίκησής του. Με κεντρική έδρα, το δημοτικό διαμέρισμα της Καλλιθέας Ελασσόνας(έδρα του πρώην Δήμου Ολύμπου), αφού εκεί υπάρχουν οι περισσότερες υποδομές, και με 22 ποδοσφαιριστές για αρχή στο ενεργητικό του, καθώς και με μικρά σε ηλικία παιδιά που θα πλαισιώσουν τις ακαδημίες του, ο “Εθνικός Ολύμπου” όπως δήλωσαν και οι παρευρισκόμενοι στο χώρο, έχει ως στόχο την παραγωγική ανάπτυξη αθλητικού έμψυχου δυναμικού, βάζοντας τις βάσεις για μια μεγάλη ενοποίηση των περιοχών, ώστε με σωστό οργανόγραμμα και υλοποιήσιμους στόχους, να ξεκινήσει κάτι θετικό για τον τόπο και την επαρχία Ελασσόνας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πρώτη αυτή συγκέντρωση του “Εθνικού Ολύμπου”, το παρόν έδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθαν. Παιδής, αρκετοί αθλητές και προπονητές (ανάμεσα τους η προπονήτρια του χάντμπολ Τάνια Μιαρίτη), η νομικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνα Κουτσογιάννη, κ.ά.
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στην εκδήλωση του γνωστού στο πανελλήνιο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και σημερινού προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή, που κέρδισε τις εντυπώσεις, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, ανάμεσα στα άλλα: “Εάν δεν γινόταν κάτι καλό, δεν ξεκινούσε κάτι θετικό, δεν θα ήμουν εδώ να στηρίξω έστω και ψυχολογικά μια τέτοια αξιόλογη και υγιή προσπάθεια”, ενώ και οι υπόλοιποι ευχήθηκαν ό,τι το καλύτερο στην εκ βάθρων μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει το Δ.Σ. του “Εθνικού Ολύμπου”.
Όπως έγινε γνωστό, προπονητής στην ομάδα του ποδοσφαίρου του Εθνικού Ολύμπου θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης(ο γνωστός παλαιός ποδοσφαιριστής της Ελασσόνας, του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων), ενώ αναμένονται ανακοινώσεις και για τις υπόλοιπες κινήσεις του νεοσύστατου συλλόγου για το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με το καταστατικό: Τα μέλη της προσωρινής διοικήσεως του ιδρυθέντος στη Σκοπιά Ελασσόνας σωματείου με την επωνυμία “Εθνικός Ολύμπου”, που εξελέγησαν κατά την ιδρυτική συνέλευση της 30ης Ιουνίου του 2011 είναι: Πρόεδρος: Ιωάννης Κατσάρας / Αντιπρόεδρος: Λάζαρος Χατζειπίδης / Γενικός Γραμματέας: Ευαγγελία Ζυγογιώργου / Ταμίας: Αθανάσιος Νταγιάκης / Οργανωτικός Γραμματέας: Ιωάννης Κατσιάνας / Μέλη: Αθανάσιος Κατσιμπούρας, Φανή Χάμου.

Add Comment