Νέα αίθουσα ανώδυνου τοκετού στην Περιφέρεια

Μαθήματα γονεϊκής προετοιμασίας σε ανακαινισμένο χώρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, δίνοντας πάντα αυξημένη βαρύτητα στην κοινωνική της πολιτική και ιδιαίτερα στην προστασία των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού, όπως είναι οι έγκυες γυναίκες, προχώρησε με σεβασμό και ευαισθησία στην ανακαίνιση του χώρου όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα γονεϊκής προετοιμασίας.
Σε ένα όμορφο και καλαίσθητο περιβάλλον, οι μέλλουσες μητέρες και οι νέοι γονείς γενικότερα, μπορούν να προσέρχονται για να παρακολουθήσουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού, να πάρουν συμβουλές περιποίησης βρέφους και θηλασμού. Οι έγκυρες και επιστημονικές συμβουλές που παρέχονται από τις μαίες του τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, επικεντρώνουν το ενδιαφέρον των Λαρισαίων, με αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη προσέλευση γυναικών, που σπεύδουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.
«Σε μια περίοδο όπου οι πολίτες στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς τη δημόσια υγεία και φροντίδα η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχώρησε στην ανακαίνιση της αίθουσα όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα γονεϊκής προετοιμασίας. Στόχος μας είναι νέες μητέρες και γονείς γενικότερα, να λαμβάνουν τις απαραίτητες συμβουλές, που θα τους χρησιμεύσουν στην προετοιμασία για τον ερχομό ενός βρέφους. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να υπάρχουν οι σωστές συμβουλές για τους γονείς που θα τους διευκολύνουν σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους. Και αυτό πλέον θα γίνεται σε έναν καλαίσθητο και ανανεωμένο χώρο, όπου θα παρέχονται όλες οι ευκολίες για τους ενδιαφερόμενους γονείς», δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Add Comment