Στους τέσσερις οι παγκορασίδες της Ελασσόνας

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ

Υπόθεση μιας ώρας, ήταν για τις μικρές αθλήτριες της Ελασσόνας, ο αγώνας στην φάση των ΄΄8΄΄ με τον Διόνυσο Αμφίκλειας…
Αν και ο Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αγωνίστηκε με σοβαρές ελλείψεις εντούτοις τα ΄΄μωρά΄΄( με 4 κορίτσια της Α΄ Γυμνασίου στην βασική εξάδα) του Βάϊου Παναγιώτου, κατάφεραν να μετατρέψουν την αναμέτρηση, σε έναν αγωνιστικό μονόλογο και με 23 άσσους και να αποδείξουν, πως η φετινή πορεία αυτής της ομάδας, μόνο τυχαία δεν είναι ….
Το επόμενο Σαββατοκύριακο λοιπόν, η Ελασσόνα θα συμμετάσχει στο final four – Παγκορασίδων Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα.
[wpg_thumb]
Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την γηπεδούχο ομάδα των Τρικάλων , όπου ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό της Κυριακής..στον άλλο ημιτελικό η ΕΑΛ θα αντιμετωπίσει τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Τα σετ 25-9,25-12,25-11..
ΕΛΑΣΣΟΝΑ( ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΠΛΙΑΚΑ) Παπαϊωάννου Ασημίνα, Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαδοπούλου Ράνια, Παναγιώτου Ρίτα, Μπελαή Κων/να,Κόμη Νίκη,Γκαραβέλη Νίκη,Κουτσιούκη Πάτρα..
Η Διοίκηση του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ συγχαίρει την ομάδα των Παγκορασίδων για την καταπληκτική πορεία της και εύχεται καλή αγωνιστική πορεία στο fainal-four..
Eπίσης ευχαριστεί για άλλη μία φορά, τους γονείς και τους αγνούς φιλάθλους της πόλης μας, για την ηθική αλλά και υλική συμπαράσταση προς την ομάδα μας , στο γήπεδο του Αλμυρού, και τους προσκαλεί να παρευρεθούν και στο κλειστό των Τρικάλων το Σάββατο 23/6 και Κυριακή 24/6 …

Add Comment