6ο τουρνουά μίνι βόλεϊ στην Ελασσόνα

Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετέχουν κάθε χρόνο

Για άλλη μια χρονιά ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας διοργανώνει το 6ο τουρνουά μίνι βόλεϊ για παιδιά ηλικίας Γ-Δ ,και Ε-ΣΤ, Δημοτικού.
Ένα τουρνουά που έχει αποκτήσει τη φήμη, του μεγαλύτερου και πιο οργανωμένου στο χώρο της Θεσσαλίας και ίσως από τα καλύτερα στον Ελλαδικό χώρο..
Το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων της διοίκησης, για το όμορφο άθλημα του βόλεϊ, καθώς και για αυτές τις ηλικίες, έχει σαν αποτέλεσμα, η διοργάνωση αυτού του τουρνουά, να αποτελεί θεσμό πια στο χώρο της Κεντρικής Ελλάδας, αφού περισσότερα από 200 παιδιά συμμετέχουν κάθε χρόνο στην όμορφη αυτή εκδήλωση..
Ήδη αρκετές ομάδες,, έχουν δηλώσει συμμετοχή για αυτή τη γιορτή του Βόλεϊ, και
η διοίκηση και ο κόσμος της φιλόξενης πόλης της Ελασσόνας, καλωσορίζουν τις ομάδες και τους υπόσχονται,, πως και φέτος θα προσπαθήσουν τόσο τα παιδιά, όσο και οι συνοδοί των ομάδων, να φύγουν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από το κλειστό Γυμναστήριο της Ελασσόνας!!
Ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, εκτός από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, σε εθνικές κατηγορίες, με τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, τις συμμετοχές των τμημάτων υποδομής στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚ.ΕΛ – με δύο ομάδες κορασίδων και δύο ομάδες Παγκορασίδων – δείχνει, ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στις πολύ μικρές ηλικίες, οι οποίες αποτελούν και το εκκολαπτήριο παραγωγής αθλητριών, οι οποίες θα στελεχώσουν τις αυριανές ομάδες των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου!

Add Comment