Καταρτίστηκαν οι όμιλοι της Α2 Εθνικής Γυναικών

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΙΛΟ Ο Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Αποφάσεις από το 25ο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ

Καταρτίστηκαν οι όμιλοι της Α2 Εθνικής Γυναικών για την αγωνιστική χρονιά 2012-2013.

Μετά τις προγραμματισμένες συναντήσεις ανάμεσα στην Ε.Ο.ΠΕ. και εκπροσώπους των σωματείων της Α2 Γυναικών, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Τρίτη 29/5/2012, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών για την περίοδο 2012-2013, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους.
Την άνοδο στην Α1 Γυναικών θα λάβουν οι τρεις πρωταθλητές.
Στο σύνολο υποβιβάζονται 9, ενώ ανεβαίνουν 11, δηλαδή οι 10 πρωταθλητές των Περιφερειών και ο νικητής του Ειδικού τουρνουά ανόδου.
Η ομάδα του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας όπως και την προηγούμενη χρονιά θα συμμετάσχει στον 3ο όμιλο που αποτελείται από 13 ομάδες :
Νίκη Αλεξανδρούπολης
Ερμής Δράμας
Αρίων Πτολεμαΐδας
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Ηρακλής Ιωαννίνων
ΕΑ.Λάρισας
Φιλαθλητικός Λάρισας
Γ.Σ.Ελασσόνας
Ε.Ο.Σταυρούπολης
Αίαντας Εύοσμου
Επίκουρος Θεσσαλονίκης
Άρης Θεσσαλονίκης
Νέα Γενιά Ασβεστοχωριου Θεσσαλονίκης…
Από τον 3ο όμιλο η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας ανεβαίνει στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες στις τοπικές κατηγορίες…
Σίγουρα πρόκειται για έναν όμιλο με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, αλλά συνάμα προμηνύεται και ένα πιο ανταγωνιστικό και μεγαλύτερο πρωτάθλημα σχετικά με αυτό της προηγούμενης χρονιάς..
Ο Γ.Σ Ελασσόνας πέρυσι τερμάτισε 6ος στην Βαθμολογία αποδίδοντας καλό βόλεϊ και παράλληλα προωθήθηκαν πολλές νεαρές αθλήτριες .

Add Comment