Πλούσιες εκδηλώσεις στα Αραδοσίβια από το Μορφωτικό Σύλλογο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Στεφανόβουνο Ελασσόνας από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αραδοσιβίων.

Μια πανδαισία ήχων και χρωμάτων με χορούς και τραγούδια από τον Πόντο, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία και με την παρουσία των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου (παιδικό – εφηβικό και Γυναικείο) και του γυναικείου τμήματος της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρίας Ελασσόνας, γιορτάστηκε η μνήμη των Αγίων.
[wpg_thumb]
Ιδιαίτερη αναφορά – αφιέρωμα στην γενοκτονία των Ποντίων έγινε στην αρχή της εκδήλωσης από τον πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας κ. Κ. Κυριλλίδη.

Στη συνέχεια με τη συνοδεία της ορχήστρας που αποτελούνταν από τους: Πέιο Βαγγέλη, Πάτση Χρήστο, Κυριλλίδη Θοδωρή και Μαρογιάννη Δημήτριο ακολούθησε δημοτικό και ποντιακό γλέντι με τη συμμετοχή όλου του κόσμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Πασχόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκαμπέτας και Τσουβελακίδης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Ι.Ράπτης , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δ.Αβρανάς, ο πρόεδρος του Στεφανόβουνο κ. Βαφειάδης και εκπρόσωποι φορέων.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αραδοσιβίων ευχαριστεί τους κατοίκους, τους φίλους, τα μέλη και όλους τους εκπροσώπους φορέων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Add Comment