Επανασύνδεση ρεύματος σε ανήμπορη συνταξιούχο!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Του Γιάννη Μουκίδη

Φωτό αρχείου

Την επανασύνδεση του ρεύματος σε ανήμπορη συνταξιούχο γυναίκα στην πόλη της Ελασσόνας, η οποία ζει μόνη της και …της έκοψαν το ρεύμα αμέσως μετά την επομένη των εκλογών, πέτυχε πριν λίγες ημέρες, μετά από δυναμική της παρέμβαση,  η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας. Προηγήθηκε σχετική καταγγελία και η Λαϊκή Επιτροπή προχώρησε σε παράσταση στη διοίκηση της Δ.Ε.Η., στην περιοχή.
Να σημειωθεί ότι η παραπάνω περίπτωση είναι η δεύτερη στην περιοχή Ελασσόνας, ενώ, όπως έγινε γνωστό σε καθημερινή βάση φτάνουν στη Λαϊκή Επιτροπή και άλλες καταγγελίες. Ακόμη, αντιμετωπίζεται και το ζήτημα να μπουν εμπόδια για την ανατροπή διακοπών ρεύματος που σχεδιάζει να κάνει άμεσα η ΔΕΗ, σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Ελασσόνας.
Σε σχετική της ανακοίνωση η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας τονίζει χαρακτηριστικά: «Όσο περνά ο καιρός, η εξαθλίωση οξύνεται και θα πάρει ακόμη χειρότερες μορφές, που πασχίζουν και μετά τις εκλογές να μας κρατήσουν κάθε λογής υπερασπιστές αυτής της βάρβαρης πολιτικής. Είναι ενδεικτικό για παράδειγμα, όπως έχουμε πληροφορηθεί, ότι πολλοί άνθρωποι δεν πάνε για διακανονισμό στη ΔΕΗ γιατί γνωρίζουν ότι και πάλι δεν θα τα καταφέρουν. Εμείς καλούμε το λαό της περιοχής, τους ανέργους, τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους  να απευθυνθούν στη Λαϊκή Επιτροπή, να οργανώσουμε τη δράση μας και την αλληλεγγύη, να μην μείνει κανένας μόνος του μπροστά στην επίθεση που δέχεται. Να αντιδράσουν συλλογικά απέναντι σε κάθε επίθεση που δέχονται στα δικαιώματά τους. Να απαιτήσουν αγωνιστικά να μη μείνει κανένας χωρίς νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Στην ίδια κατεύθυνση η Λαϊκή Επιτροπή καλεί ολόκληρο το λαό της Ελασσόνας να κλιμακώσει την συλλογική αντίδρασή του, παραδίδοντας τους λογαριασμούς στη ΔΕΗ χωρίς την πληρωμή του χαρατσιού».

Add Comment