Εγκαίνια λαογραφικού μουσείου στο Δομένικο

Την Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκαν από τον Μορφωτικό- Πολιτιστικό Σύλλογο Δομένικου τα εγκαίνια του Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου του χωριού και της Δανειστικής Βιβλιοθήκης.
Αμείωτη η προσέλευση του κόσμου όλη μέρα, καθώς ήταν εκλογές και βρέθηκαν πολλοί ετεροδημότες πέρα των κατοίκων, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο χώρο εκφράζοντας θαυμασμό, δέος και περίσσια συγκίνηση για τις συλλογές, αναπολώντας τα παλιά χρόνια και ψιθυρίζοντας ιστοριούλες και γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκείνες τις εποχές.
[wpg_thumb]
Ταυτόχρονα υπήρξε έκθεση Πέτρινων Δημιουργιών εμπνευσμένα από την Ελληνική Μυθολογία και Μυθιστορία από τον Δομενικιώτη Βασίλη Οικονόμου.
Τα μέλη του Μ.Π.Σ. Δομένικου ευχαριστούν από τα βάθη της καρδιάς τους επισκέπτες, για τα πολύ θετικά σχόλια και την ανταπόκριση στο κάλεσμα. Τα συγχαρητήρια που εισπράξαμε είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την επίπονη προσπάθεια μας.
Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα λειτουργίας του Μουσείου και της Βιβλιοθήκης θα υπάρχει τις επόμενες μέρες ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας του χωριού μας www.domeniko.gr .
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εφημερίδα “Eλευθερία” για την φιλοξενία στης σελίδες της.

Add Comment