Λούκα Κατσέλη: «Έρχονται τα χειρότερα…!»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Του Γιάννη Μουκίδη

«Δεν είμαι αισιόδοξη για την χώρα, εάν δεν αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας συμμετέχει στα κοινά. Έρχονται τα χειρότερα…!». Αυτό τόνισε χθες ανάμεσα στα άλλα, από την Ελασσόνα, η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» και πρώην υπουργός κ. Λούκα Κατσέλη.
[wpg_thumb]
Η κ. Κατσέλη, ενωρίς το πρωί, συνοδευόμενη από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη της «Κοινωνικής Συμφωνίας», επισκέφθηκε αρχικά την ιστορική κωμόπολη της Τσαριτσάνης, όπου είχε συνάντηση με συλλόγους και φορείς της περιοχής.
Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, μετέβη στο Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλο και με μέλη του Δ.Σ. Ελασσόνας. Εκεί έγινε ευρεία ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα τοπικά προβλήματα, για το ζοφερό τοπίο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και για την γενικότερη κρίση που μαστίζει τη χώρα.
Στη συνέχεια, συναντήθηκε με φορείς, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα που έχουν. Ανάμεσα στα άλλα, η κ. Κατσέλη υπογράμμισε: «Πρέπει να σηκωθούμε όλοι και ο καθένας να κάνει ό,τι μπορεί να κάνει. Να υπάρξει συλλογικότητα. Κρίσιμο το θέμα της ποιότητας και το πώς θα οργανωθούμε για την ανάπτυξη. Το καίριο ζήτημα της ανάπτυξης πάσχει στο…διά ταύτα. Μιλάμε για πολλά. Εάν βάζουμε λίγους στόχους για να τους πετύχουμε, θα είναι καλύτερα. Αυτή η κρίση ανέδειξε όλη την παθογένεια του συστήματος. Δεν βάλαμε στο επίκεντρο της πολιτικής το παραγωγικό ζήτημα. Το θέμα της ανάπτυξης είναι θέμα στήριξης των παραγωγικών δυνάμεων και πολιτικές ποιότητας…».
Η περιοδεία στην Ελασσόνα της προέδρου της «Κοινωνικής Συμφωνίας» ολοκληρώθηκε με επισκέψεις και συναντήσεις – επαφές με πολίτες στο κέντρο και στα «στέκια» της πόλης.

Add Comment