Η Ελασσόνα επενδύει στα τμήματα υποδομής

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΙΔΩ ΜΠΟΥΣΙΑ

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, εκτός από την ομάδα των γυναικών, που συμμετέχει στην Α2 Εθνική κατηγορία και πρόσφατα κατετάγη 6η στον όμιλό της, έχει να παρουσιάσει και πλούσιο έργο στην υποδομή της και ιδιαίτερα στα τμήματα Παγκορασίδων, όπου τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Κεντρικής Ελλάδας με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα τη σαιζόν 2009-2010!!
¨Έτσι λοιπόν και φέτος συμμετέχει με δύο τμήματα, τα οποία, έχουν όμως μία ιδιαιτερότητα ..είναι μικρότερες των αθλητριών των άλλων ομάδων, αλλά παρόλα αυτά χαίρουν την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων.
Ειδικότερα:

Οι παγκορασίδες (Α) αποτελούνται από 12 αθλήτριες εκ των οποίων οι 6 είναι της Α΄ Γυμνασίου-γεννημένες το 1999- και από αυτές οι πέντε είναι βασικές .. έχουν αγωνιστεί σε 7 αγώνες και έχουν 5 νίκες και 2 ήττες και συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την είσοδό τους στο ΄΄fainal four΄΄ της Κεντρικής Ελλάδας..

Οι παγκορασίδες (Β) αποτελούνται από 18 αθλήτριες, μόνο Στ΄ Δημοτικού,- γεννημένες το 2000- και ανταγωνίζονται με ομάδες και αθλήτριες, κατά πολύ μεγαλύτερες και καταφέρνουν σε κάθε παιχνίδι, να ξεδιπλώνουν στοιχεία του πλούσιου ταλέντου τους, και να κερδίζουν το θαυμασμό όλων!!!

Το σημαντικότερο όμως. είναι ότι ο Σύλλογος, εκτός από τις ελπιδοφόρες αθλήτριες κερδίζει, για 1η φορά στην ιστορία του, και μία άλλη δεύτερη …προπονήτρια, η οποία καθημερινά ξεδιπλώνει στοιχεία μεθοδικής και άρτιας μεταδοτικότητας προς τις μικρές αθλήτριες..
Ο λόγος φυσικά για την Προπονήτρια – παίκτρια, ΜΠΟΥΣΙΑ ΧΑΙΔΩ η οποία εκτός από άριστη αθλήτρια , αρχηγός και ΄΄ψυχή΄΄ της Γυναικείας ομάδας, καταφέρνει με την εργατικότητά της, να κερδίζει αυτά τα παιδιά, τα οποία τα περισσότερα την έχουν και ως αγωνιστικό πρότυπο. Τελειόφοιτη των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πάνω στο βόλεϊ αποτελεί το προπονητικό μέλλον του Συλλόγου…

Εξάλλου, ποτέ άλλοτε ο Σύλλογος, δεν είχε και έναν δεύτερο προπονητή, που να εργάζεται τόσο σκληρά με τις δεύτερες ομάδες..
Το μέλλον λοιπόν είναι σε αυτά τα παιδιά, τα οποία δουλεύουν καθημερινά και έχουν ως βασικό τους κίνητρο να αγωνιστούν με την ομάδα της πόλης τους στις Εθνικές κατηγορίες!!!

Add Comment