Κίνηση υποψηφίων βουλευτών

Πρόγραμμα Χρήστου Καλομπάτσιου (ΝΔ)

Αύριο Παρασκευή 27/04/2012 ο υποψήφιος βουλευτής του Ν.Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Καλομπάτσιος, θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Συκούριο και την Αγιά.
Το απόγευμα θα περιοδεύσει στα χωριά: Μαρμαρίνη, Ελευθέριο, Δήμητρα ,Γερακάρι, Ανάβρα, Πρινιά, Καστρί, Αμυγδαλή και Καλαμάκι.

 

Επισκέψεις Παπαλιάγκα σε υπηρεσίες του νομού (ΠΑΣΟΚ)

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Παπαλιάγκας. Εκεί έγινε δεκτός με θέρμη από το διοικητή του νοσοκομείου Κ. Καραμπάτσα και τους διευθυντές των κλινικών, ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Έγινε διεξοδική συζήτηση για τα θέματα της υγείας, η οποία επικεντρώθηκε στην προσπάθεια εξορθολογισμού του ΕΣΥ και της βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας αλλά και γενικότερα το κοινωνικό κράτος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα των νέων ασφαλιστικών φορέων και του ΕΟΠΥΥ, στις οφειλές προς τα νοσοκομεία, στο σύστημα προμηθειών και το παρατηρητήριο τιμών και άλλα σημαντικά θέματα της υγείας.
Ο κύριος Παπαλιάγκας δήλωσε σχετικά: “Η προσπάθεια εξορθολογισμού της δημόσιας υγείας έχει αποδώσει μέχρι σήμερα κάποια -θεαματικά είναι η αλήθεια- αποτελέσματα. Πλην όμως πρέπει ως κύριος γνώμονας να τοποθετηθεί η δημόσια υγεία. Οφείλουμε δηλαδή να μιλάμε για εξορθολογισμό με την έννοια της περιστολής της σπατάλης και όχι των δαπανών αδιακρίτως, όταν μ’ αυτή την περιστολή υποβαθμίζεται η ίδια η παροχή υπηρεσιών υγείας. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο που προσπαθεί να εισφέρει τα μέγιστα σ’ αυτή την προσπάθεια και μπροστά σε ένα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που -στη μεγάλη πλειοψηφία του- κυριολεκτικά κάνει κατάθεση ψυχής”.

Σήμερα Παρασκευη 27 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Παπαλιάγκας θα επισκεφθεί το πρωί την πόλη της Αγιάς, ενώ το απόγευμα στις 8 μ.μ. θα παρευρεθεί στην εκδήλωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ελασόνας.

Επισκέψεις Βαγενά σε Ιγνάτιο, Κομήτσα και δήμο Ελασσόνας (ΠΑΣΟΚ)

Πυκνώνουν οι επισκέψεις της νέας υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό κας Αγγέλας Βαγενά. Η κα Βαγενά επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, τον δήμαρχο Νίκαιας κ. Ρ. Κομήτσα και έκανε επαφές στην Ελασσόνα.
Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Αγγέλα Βαγενά επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. Ιγνάτιο. Η νέα υποψήφια βουλευτής του Κινήματος συζήτησε με τον Σεβασμιότατο θέματα που αφορούν στους νέους και τα παιδιά. Συγκεκριμένα η κα Βαγενά αναφέρθηκε στη χρησιμότητα και την ανάγκη για στήριξη ιδρυμάτων όπως το Κέντρο Ημέρας για Άτομα με Αυτισμό, το Ορφανοτροφείο Λάρισας, το Κέντρο Εργαζόμενης Νεότητας του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που πρόσφατα καταργήθηκε και το Εκκλησιαστικό ΙΕΚ που αυτή τη στιγμή είναι ανενεργό. Η Αγγέλα Βαγενά έλαβε ευχές και την ευλογία του Μητροπολίτη για καλό εκλογικό αποτέλεσμα.
Επισκέψεις στην Ελασσόνα
Ξεκινώντας χθες από την πόλη της Ελασσόνας η κα. Βαγενά συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ. Σπύρο Αναγνωστάκη ο οποίος υπογράμμισε τις ανάγκες του τόπου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα υποψήφια. Στη συνέχεια η Αγγέλα Βαγενά επισκέφτηκε την Εφορία Ελασσόνας όπου ενημέρωσε τον Διευθυντή κ. Γρηγόριο Μπόλη και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας για την υποψηφιότητά της στις εκλογές.

Ακολούθως η κα Βαγενά επισκέφθηκε τον δήμαρχο Νίκαιας κ. Ρίζο Κομήτσα με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και δέχτηκε ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Στη συνέχεια η κα. Βαγενά επισκέφτηκε τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Μέριμνας και το τοπικό ΚΑΠΗ, όπου ενημέρωσε το προσωπικό και τους πολίτες για την υποψηφιότητά της.

Συνεχίζοντας τις επαφές με τους πολίτες του νομού η υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ κα Αγγέλα Βαγενά την Παρασκευή 27 Απριλίου θα επισκεφθεί την Αγιά και θα μιλήσει με παραγωγούς και καταναλωτές στη λαϊκή αγορά και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στην Ελασσόνα (ΔΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ) μαζί με όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

 

Περιοδεία κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο ν. Λάρισας (ΣΥΡΙΖΑ)

Κλιμάκια υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσουν περιοδεία το πρωί της Παρασκευής 27 Απριλίου, στη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της Αγιάς.
Το ίδιο απόγευμα κλιμάκια θα περιοδεύσουν σε Μελιβοία-Ελευθέριο-Γερακάρι-Ανάβρα, Τερψιθέα-Ραχούλα-Κοιλάδα και Αγ. Αναργύρους-Ελευθερέ-Κραννώνα.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Ομιλία Αλ. Τσίπρα στη Λάρισα

Ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, με ομιλητή τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιείται στη Λάρισα την Τρίτη 1η Μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου.
Συνάντηση των Οικολόγων Πράσινων με ΟΣΕ

Αντιπροσωπεία των υποψηφίων βουλευτών των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας αποτελούμενη από τον Κώστα Κούτσικο και τον Καραναστάση Βασίλη επισκέφθηκαν τον ΟΣΕ και συναντήθηκαν με τους σταθμάρχες Τζοβάρα Ε., Μίχη Ηρ. και Τσακνάκη Κ. και συζήτησαν θέματα σχετικά με το μέλλον των σιδηροδρόμων.
Οι υποψήφιοι των Οικολόγων Πράσινων δήλωσαν ότι είναι ανάγκη να επενδύσουμε στην ταυτόχρονη διέξοδο από την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση, με μια πολιτική μεταφορών που θα δίνει κεντρικό ρόλο στο σιδηρόδρομο και τις συνδυασμένες μεταφορές, και θα κάνει το τρένο εξίσου ελκυστικό. Η μάχη για τη διατήρηση των γραμμών του σιδηρόδρομου συνδυάζει οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι κάνουμε κεντρικό θέμα την υπεράσπιση του σιδηροδρόμου, και θα την αναδείξουμε και στις βουλευτικές εκλογές. Επισημαίνουμε όμως ότι η μάχη αυτή απαιτεί ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες.

Add Comment