«Πυρετός» προετοιμασίας στην Ελασσόνα!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Του Γιάννη Μουκίδη

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Π.Ο. Ελασσόνας, ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην Ελασσόνα. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται χωρίς πρόβλημα, και όπως όλα δείχνουν, στον αγώνα του Σαββάτου ο Π.Ο.Ε. θα παραταχθεί με πλήρη σύνθεση.
Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα του Π.Ο.Ε. το ερχόμενο Σάββατο έχουν φθάσει στο κατακόρυφο, παρά τα ξαφνικά διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν πριν λίγες ημέρες, και έχουν αντικαταστήσει τον έντονο προβληματισμό και την κατήφεια που επικρατούσε μεταξύ των Ελασσονιτών φιλάθλων. Όλα έχουν αλλάξει και το βαρύ κλίμα έως πριν 2 εβδομάδες έγινε ατμόσφαιρα προσμονής για ένα ματς που θα οδηγήσει στο όνειρο της Γ΄ Εθνικής. Καθημερινά, συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων, που όπως γνωστοποιήθηκε χθες εξαντλούνται!(υπάρχει περίπτερο του Π.Ο.Ε. στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας).
Εκατοντάδες φίλαθλοι από Ελασσόνα – Καρδίτσα και από το νομό Λάρισας θα βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο της Ελασσόνας, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν «παρατράγουδα».
Όλοι εύχονται, το Σάββατο στην Ελασσόνα, να γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι, αντάξιο της ιστορίας των δύο μονομάχων, του Π.Ο. Ελασσόνας και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Add Comment