Ανακοινώσεις Αντιπεριφέρειας Λάρισας

Δώρα στους μαθητές του 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής από την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου

Μία ενθουσιώδη υποδοχή, με όλη την ειλικρίνεια και την αθωώτητα της ψυχής τους, επεφύλαξαν οι μαθητές του 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Λάρισας, στη Γιάννουλη, στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, που επισκέφτηκε το σχολείο ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Με χειροκροτήματα και αγκαλιές ανταπέδωσαν την πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχη να τους μοιράσει δώρα στο κατανυκτικό πνεύμα των άγιων ημερών που διανύουμε.
[wpg_thumb]

Παράταση υποβολής αιτήσεων για Βιολογική κτηνοτροφία

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι δημοσιεύτηκε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης για την υπ΄ αριθ. 800/19605/17.2.2012 (ΑΔΑ : ΒΟΖΝΒ-ΠΛΟ) πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την δράση 1.2. «Βιολογική Κτηνοτροφία».

Οι αιτήσεις ενίσχυσης από τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους υποβάλλονται έως 30-04-2012, στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, στα ΚΕΠΠΥΕΛ και στις Ε.Α.Σ.

Απαγόρευση αλιείας κατά το μήνα Μαϊο

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής – Τμήμα Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με το Π.Δ. 373/85, απαγορεύεται η ερασιτεχνική αλιεία με δίχτυα – παραγάδια καθώς και η υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία στη θάλασσα κατά το μήνα Μάιο.

Διανομή Τροφίμων σε απόρους από την Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης της Π.Ε. Λάρισας

Διανομή δεμάτων σε 200 άπορες οικογένειες της περιοχής, με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα που διανύουμε, πραγματοποίησε η Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου εξέφρασε την ικανοποίησή τους για το κοινωνικό έργο της επιτροπής και ευχαρίστησε θερμά τις επιχειρήσεις της περιοχής που, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που διέρχεται το εμπόριο, ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα της Αντιπεριφέρειας και ενίσχυσαν με τις προσφορές τους την κοινωνική προσπάθεια που καταβάλεται για την στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Εκδηλώσεις της Αντιπεριφέρειας Λάρισας για την «Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης

Την 19η Απριλίου, που καθιερώθηκε ως «Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης» με αφορμή την επέτειο θανάτου του μεγάλου φιλέλληνα ποιητή Λόρδου Βύρωνα, τιμά με εορταστικές εκδηλώσεις η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας – Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Add Comment