Ξεσηκωμός στους φιλάθλους του Π.Ο.Ε.

ΟΓΚΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ

Του Γιάννη Μουκίδη

Ξεσηκωμός σήμανε στους φιλάθλους του Π.Ο. Ελασσόνας, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, όπου ο κ. Ανδρέας Πάτσης παρέδωσε τα ηνία της στον κ. Ηλία Παναγιωτίδη. Απόδειξη ήταν η χθεσινοβραδινή ογκώδης συγκέντρωση φιλάθλων στο κέντρο «Αλκαζάρ», όπου έδωσαν το παρών εκατοντάδες φίλαθλοι, παλαιοί παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε., προπονητές, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και πολλοί ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδος, που διεκδικεί την άνοδο της στη Γ΄ Εθνική.

[wpg_thumb]
Μέσα σε πολύ καλό ενωτικό κλίμα, αρχικά ο κ. Ηλίας Παναγιωτίδης αναφέρθηκε στα οικονομικά του Π.Ο.Ε. και στις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας, ζητώντας από τους φιλάθλους να συνεισφέρουν οικονομικά. «Αυτή την κρίσιμη στιγμή κοιτάμε την ομάδα μας, τον Π.Ο.Ε. Όλοι μαζί μια γροθιά, για να ζήσουμε το όνειρο της ανόδου…», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, παρουσιάζοντας τα δελτία των ποδοσφαιριστών, που ανήκουν στη δύναμη της ομάδας. Στη συνέχεια, ο κ. Κ. Σιδερόπουλος ενημέρωσε τους φιλάθλους για τις κρίσιμες επαφές και τις συνεννοήσεις που έκανε, προκειμένου να υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα.
Τέλος, ζητήθηκε από τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά μέσα και έξω τη σάλα του κέντρου «Αλκαζάρ» να σταθεί κοντά στην ομάδα με κάθε τρόπο, προκειμένου ο Π.Ο.Ε. να κατακτήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Στην προσωρινή επιτροπή που θα διαχειριστεί τα διοικητικά και τα οικονομικά, το αμέσως επόμενο διάστημα, ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην Ελασσόνα, αγώνα που ουσιαστικά θα βγάλει και τον πρωταθλητή του Δ΄ Ομίλου, για την ώρα, συμμετέχουν:
Ηλίας Παναγιωτίδης, Γιάννης Δραγατσίκης, Γιώργος Μπούτζιος(διαχειριστής οικονομικών), Κώστας Σιδερόπουλος, Χρήστος Θεοχάρης, Λάζαρος Κόσσυβας, Νίκος Βίτκος.

Add Comment