Συμφωνία Πάτση – Παναγιωτίδη για την παραχώρηση του Π.Ο.Ε.!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΗΜΕΡΑ, 8 μ.μ.

Του Γιάννη Μουκίδη

Σημαντικές εξελίξεις είχε η χθεσινή ημέρα για την ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας, που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Τελικά, κατέληξαν σε συμφωνία ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. κ. Ανδρέας Πάτσης με τον πρώην διοικητικό κ. Ηλία Παναγιωτίδη, για την παραχώρηση του Π.Ο. Ελασσόνας.
Όπως έγινε γνωστό: θα παραιτηθούν όλα τα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. καθώς και ο γενικός αρχηγός κ. Πέτρος Τσιτσιμπής. Τα δελτία των ποδοσφαιριστών θα περιέλθουν στη κατοχή του κ. Ηλία Παναγιωτίδη σήμερα Πέμπτη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περισσότερες λεπτομέρειες των όρων της συμφωνίας θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.
Όπως ήταν φυσικό, η χθεσινή συμφωνία παραχώρησης του Π.Ο. Ελασσόνας σήμανε κινητοποίηση των Ελασσονιτών, που αναμένουν με εύλογο ενδιαφέρον τις τρέχουσες εξελίξεις, εν όψει και του κρίσιμου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην Ελασσόνα, την μεθεπόμενη Κυριακή. Σήμερα, Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, στην ταβέρνα «Αλκαζάρ» στην πόλη της Ελασσόνας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση.
Αναλυτικά, το σχετικό Κάλεσμα:

Ανοιχτό Κάλεσμα για τον Π.Ο.Ε. για να ζήσουμε το όνειρο!!!

Πέμπτη 19/4 και ώρα: 20:00 στην ταβέρνα “Αλκαζάρ” στην Ελασσόνα με θέμα: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΟΕ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!»
Η επιτροπή που δημιουργήθηκε με αφορμή τις εξελίξεις του τελευταίου μήνα στον Π.Ο.Ε., αποτελούμενη ονομαστικά από τους κ. Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, κ. Χρήστο Θεοχάρη και τον κ. Ηλία Παναγιωτίδη, που ανέλαβε τις τύχες της διοίκησης του Π.Ο.Ε., (μετά τις τελευταίες εξελίξεις της παραχώρησης της ομάδας από τον κ. Ανδρέα Πάτση), καλεί:
– Όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την διοίκηση του Π.Ο.Ε.
– Όλους τους ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε.
– Όλους τους φιλάθλους του Π.Ο.Ε.
– Όλους τους παλιούς παράγοντες του Π.Ο.Ε.,
– Όλους τους παλαιμάχους του Π.Ο.Ε.,
– Όλα τα Μ.Μ.Ε. του Νομού Λάρισας.
Σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που παραχωρεί την ομάδα ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. κ. Ανδρέας Πάτσης, και παλιό πρόεδρο του Π.Ο.Ε. κ. Ηλία Παναγιωτίδη, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι μαζί για να ζήσουμε το όνειρο της ανόδου! Στο Ανοιχτό Κάλεσμα της Πέμπτης καλούμε όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να ζήσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο. Δεν θέλουμε συγκρούσεις ούτε διαφωνίες. Δεν θέλουμε να είμαστε χωρισμένοι παρά μόνο όλοι μαζί ενωμένοι, για να τα καταφέρουμε. Μόνος μου δεν μπορώ. Όλοι μαζί όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, που θα μας οδηγήσει στην επόμενη κατηγορία. Καλούμε όλον τον κόσμο…».

Add Comment