«Μέρες Μουσικής» στο Βόλο από τον Δήμο Ελασσόνας και το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”

Μάγεψε η μουσική παράσταση για τον Γ. Μουζάκη

Στα πλαίσια των εορτασμών ΕΛΑΣΣΟΝΑ 1912-2012:100 Χρόνια Ελευθερίας

Μια μαγική βραδιά έζησαν όλοι αυτοί ,που ,το βράδυ της Τετάρτης 28/3/2012 , κατέκλυσαν το θέατρο της Π. Ηλεκτρικής στο Βόλο , προκειμένου να απολαύσουν ένα σπάνιο αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη και μουσουργό Γ. Μουζάκη και να δουν ξανά την γνωστή Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας ,με μαέστρο στον κ. Δ. Τσιαβέ και τους υπέροχους ερμηνευτές Γ. Αποστολόπουλο και Ευλ. Ντούλα.
[wpg_thumb]
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τίτλο «Μέρες Μουσικής», που διοργανώνονται από τον Δήμο Ελασσόνας και το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και με αυτό τον τρόπο θα ταξιδέψουν παντού την Ελασσόνα και την Ιστορία της μέσα από τη μουσική ,γιορτάζοντας τα 100 Χρόνια Ελευθερίας της .

Η ξεχωριστή ,για το μέγεθός της , εκδήλωση , διοργανώθηκε με την εγγύηση ποιότητας του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας στο Βόλο, με τη συμμετοχή της περίφημης Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ελασσόνας (Μαέστρος Δ. Τσιαβές-) ,στο τραγούδι σπουδαίους σολίστες (Γ. .Αποστολόπουλος, Ευλ. Ντούλα), τη σκηνοθετική επιμέλεια του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ-Βόλου κ. Σπ. Μαβίδη (ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ) , κείμενα (Μαρίνα Μανθογιάννη-Μουσικός ),με ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου(Κ. Μ.Χαϊντούτη,Ειρ. Κουτρουμάνου) , με χορογραφίες από την κ. Βάσω Τηλιοπούλου ,θαυμάσιους χορευτές από τη Σχολή Χορού CHORUS LINE Βόλου ,με Βιντεοπροβολή (Γ. Τζήκας).

«Μέρες Μουσικής» -Μια μεγάλη προσφορά στον Πολιτισμό

Η σειρά των εκδηλώσεων «Μέρες Μουσικής» ,που διοργανώνονται από το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» ,τον Δήμο Ελασσόνας και όλους τους κατά τόπους Συλλόγους-Μέλη του σε όλη την Ελλάδα, περιλαμβάνουν μουσικές περιπλανήσεις στις καλύτερες μουσικές από όλο τον κόσμο , με μουσική επιμέλεια του αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας κ. Δημ. Τσιαβέ , με τη συμμετοχή δεκάδων μουσικών και σπουδαίων σολίστ,ερμηνευτών, σκηνοθετών ,χορογράφων ,χορευτών ,ηθοποιών και ανθρώπων της Τέχνης ,που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη μουσική πανδαισία και που αναδεικνύει έναν σπουδαίο τόπο ,με μεγάλη μουσική παράδοση και προσφορά στον πολιτισμό .
Έτσι η Ελασσόνα και ο Όλυμπος , με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή τους , συμβάλλουν στον Πολιτισμό , μέσα από τις σπουδαίες Εθελοντικές Οργανώσεις ,που αναλαμβάνουν και καταφέρνουν ,σε περίοδο κρίσης , να προσφέρουν σπάνιας ομορφιάς πολιτιστικές εκδηλώσεις .Είναι μια ακόμα προσφορά του Δήμου Ελασσόνας ,του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και των Μελών του στον Πολιτισμό.

Add Comment