Σε έκθεση φωτογραφίας στην Εσθονία η Λαογραφική

Η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας παρουσιάζει την Ελασσόνα, τον Όλυμπο, την Ελλάδα

Η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας παρουσιάζει (μετά από ιδιαίτερη πρόσκληση που αποδέχτηκε) φωτογραφίες από την περιοχή της Ελασσόνας, του Ολύμπου αλλά και άλλες όμορφες περιοχές της χώρας μας σε έκθεση φωτογραφίας στην πόλη P?rnu της Εσθονίας.

[wpg_thumb]
Η έκθεση φωτογραφίας γίνεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του οργανισμού Nooruse Maja , που από 2 έως 9 Απριλίου 2012 πραγματοποιεί εκδηλώσεις με τίτλο «Ελληνική Εβδομάδα». Οι εκδηλώσεις είναι μια πράξη αλληλεγγύης και αγάπης προς τους Έλληνες που τους εκτιμούν πάρα πολύ. Περιλαμβάνουν συναυλίες, μαθήματα ελληνικών χορών, συναντήσεις και εκθέσεις. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι πάνω από 10000 άνθρωποι θα επισκεφτούν το πολιτιστικό κέντρο που φιλοξενεί τις εκδηλώσεις όλη την εβδομάδα.
Στην έκθεση φωτογραφίας, η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας, παρουσιάζει με 35 φωτογραφίες των μελών της Βασίλη Τσιγιάννη, Ανδρέα Γκανάτσιο, Αθανάσιο Αδάμου, και Ιωάννη Μουκίδη, εικόνες  – τοπία από την Ελασσόνα, τον Όλυμπο και εικόνες από διαφορετικές όμορφες περιοχές της χώρας μας, με σκοπό να προσελκύσουμε ολοένα και περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή μας. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά και θα διαρκέσει από 2 έως 24 Απριλίου 2012.

Add Comment