Εκδήλωση με θέμα «Ίντερνετ, εκλογές και δημοσκοπήσεις» στη Λάρισα

O ρόλος του ίντερνετ στην εποχή της πολιτικής ρευστότητας, οι σχέσεις με την πολιτική και τους πολιτικούς αλλά και το γιατί κερδίζει έδαφος και αξιοπιστία και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επικείμενες εκλογές είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στην εκδήλωση «Ίντερνετ, εκλογές και δημοσκοπήσεις», που συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 6 Απριλίου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου στη Λάρισα η ηλεκτρονική εφημερίδα larissanet.gr, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το βιβλιοπωλείο «Παιδεία».
Θα συζητηθούν επίσης οι πολιτικές διεργασίες στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, οι επικείμενες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, οι μετασχηματισμοί της πολιτικής αντιπροσώπευσης, το μετεκλογικό στοίχημα και ο ρόλος του ίντερνετ και των νέων μέσων στις εξελίξεις αυτές.
Στην εκδήλωση την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος του larissanet.gr, Λευτέρης Παπαστεργίου θα μιλήσουν οι:
Χρήστος Μπεχλιβάνος, Διευθυντής larissanet.gr
Ζωή Ακριβούλη, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και
ο συγγραφέας του βιβλίου «Πολιτικά Κόμματα, Εκλογές και Κομματικό σύστημα – Οι μετασχηματισμοί της πολιτικής αντιπροσώπευσης 1990-2010» και Σύμβουλος της VPRC, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Επίκουρος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης ΑΠΘ.

Add Comment