370 Ελασσονίτες στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Του Γιάννη Μουκίδη

370 Ελασσονίτες(…369 για την ακρίβεια) προσήλθαν τελικά στις κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, την περασμένη Κυριακή.
Η εκλογική διαδικασία έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, μέσα σε ιδιαίτερα ήρεμο κλίμα, με αρκετά χαμόγελα αλλά και σκεπτικισμό για την επόμενη ημέρα. Ακόμη, έξω από το εκλογικό κέντρο, δεν υπήρχαν πολλά «πηγαδάκια», όπως ήταν συνηθισμένο σε αντίστοιχες διαδικασίες παρελθόντων ετών.

[wpg_thumb]
Χαρακτηριστικό είναι πως έως τις 12.30 το μεσημέρι είχαν προσέλθει για να ψηφίσουν 250 μέλη του κόμματος. Ενδεικτικό πως ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.
Έκδηλη ήταν η συγκρατημένη αισιοδοξία του γραμματέα της Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ελασσόνας κ. Παύλου Κονδυλίδη και μελών για καλύτερες μέρες που έρχονται στο ΠΑΣΟΚ και για διαφαινόμενη συσπείρωση εν όψει των ερχόμενων εκλογών. Ακόμη, επικράτησε ικανοποίηση για την καλή προσέλευση των μελών της Οργάνωσης της Ελασσόνας στην εκλογική διαδικασία, πάντα σε συνδυασμό και με τις δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες, που βιώνει αυτή την εποχή η χώρα.
Από τους 369 που ψήφισαν: 359 έδωσαν την ψήφο τους στο νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ 8 άτομα προτίμησαν να ρίξουν «λευκό» στην κάλπη. Ακόμη, βρέθηκαν και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.

Add Comment