Δραστηριότητες στον Όλυμπο από τον Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας

Ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας την Κυριακή 19/2 επισκέφτηκε το μυθικό βουνό και για μία ολόκληρη ημέρα, επισκέπτες και φίλοι απόλαυσαν τις κορυφές του Ολύμπου με δραστηριότητες που περιελάμβαναν σκι, snowboard, ορειβατικό σκι αλλά και περίπατο στο βουνό.

Εκτός όμως από τις δραστηριότητες του χιονιού, τον Όλυμπο επισκέφτηκε και η Ελληνική ομάδα του γνωστού περιοδικού-καναλιού National Geographic, που με επικεφαλή τη βραβευμένη δημοσιογράφο κ. Κρικέλη Αθηνά τράβηξαν πλάνα του Ολύμπου με σκοπό την έγκριση από το αμερικάνικο National Geographic για 12 αυτοτελή επεισόδια με θέμα τον Θεσσαλικό Όλυμπο.

Μαζί μας ήταν και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3 κ. Μητρούσιας Βαγγέλης με το συνεργείο του που ενημερώθηκε  για τις δραστηριότητες του συλλόγου και φυσικά για την διοργάνωση από το Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Ελασσόνας του 21ου Πανελλήνιου Ορειβατικού Σκι στον Όλυμπο στις 1 Απριλίου 2012.

Κλείνοντας ο Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας  θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Κ.Ε.Ο.Α.Χ.  και όλο το προσωπικό του για τη βοήθεια τους στο σύλλογο και τα μέλη του καθώς και για τη στήριξη του στις δημοσιογραφικές ομάδες της ΕΡΤ 3 και του  National Geographic.

Επίσης ο Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Κ.Ε.Δ.  Ελασσόνας για τη συνεχή βοήθεια που παρέχει στο σύλλογο και τη δωρεάν παραχώρηση λεωφορείου.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 23 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:00 θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας στα γραφεία του συλλόγου Οικονόμου 1 στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας.

Add Comment