Ενημερωτική συνάντηση κτηνοτρόφων στην Ελασσόνα

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ

Ενημερωτική εκδήλωση  των κτηνοτρόφων της περιοχής Ελασσόνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. από την Αντιπεριφέρεια Λάρισας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας.
Γεωπόνοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λάρισας θα ενημερώσουν τους αιγοπροβατοτρόφους των περιοχών του δήμου Ελασσόνας και της τοπικής κοινότητας Δαμασίου του δήμου Τυρνάβου για την αναγκαιότητα και τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη συγκρότηση Αγροτικού Συνεταιρισμού ή Ομάδας Παραγωγών στα πλαίσια του νέου Νόμου 4015/11 “Θεσμικό πλαίσιο για τους συνεταιρισμούς και τις συλλογικές οργανώσεις”.
Η παραπάνω συνάντηση κρίνεται απαραίτητη δεδομένου ότι μέχρι σήμερα ουδείς φορέας προέβη στην υποβολή στον “ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ”, πρώην ΟΠΕΓΕΠ –  AGROCERT, της απαιτούμενης αίτησης για την ένταξη στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης για το “Αρνάκι” και “Κατσικάκι Ελασσόνας” Π.Ο.Π.
Καλούνται όλοι οι κτηνοτρόφοι της περιοχής να προσέλθουν στη συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθούν έγκυρα από στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας σχετικά με τις παραπάνω διαδικασίες.

Add Comment