Ήττα για την Ελασσόνα με τη Νέα Γενεά 3-1 σετ

Για την 12η αγωνιστική, η ομάδα τη Ελασσόνας αντιμετώπισε την Νέα Γενεά στο Ασβεστοχώρι και ηττήθηκε με 3-1 σετ….με αρνητικό πρωταγωνιστή τον 1ο Διαιτητή του αγώνα κον Μπουγιούκα…
Τα σφυρίγματά του, στα καθοριστικά σημεία των σετ, ήταν τέτοια, ώστε δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στην Ελασσονίτικη ομάδα προκαλώντας σύγχυση και εκνευρισμό..
Ειδικότερα στο 1ο και 4ο σετ τα σφυρίγματά του ήταν εντελώς άδικα για την Ελασσόνα και σε καθοριστικά σημεία, 23-22 και 19-18,  κατόρθωσε να απομακρύνει την ομάδα από το σκορ. όπου και τελικά τα έχασε.
Στο 1ο σετ ειδικά οι υπεύθυνοι της Ελασσόνας μιλούν για πραγματική αλλοίωση αποτελέσματος..
Η ομάδα της Ελασσόνας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα προηγήθηκε με 16-12 και 19-16 με τη Ν.Γενεά να εκμεταλλεύεται τα λάθη της Ελασσόνας και να ισοφαρίζει το σκορ 21-21, κάπου εκεί ο κος Mπουγιούκας άρχισε τα ..περίεργα σφυρίγματά του προκαλώντας οργή και σύγχυση και το σετ το κατέκτησε η Ν.Γενεά με 25-22 …
Το 2ο σετ ξεκίνησε καλά για την Ελασσόνα, προηγήθηκε  7-2, αλλά και πάλι εκεί ο κος Μπουγιούκας δίνει κίτρινη κάρτα στην αρχηγό της Ν.Γενεάς!!!  προς έκπληξη όλων των φιλάθλων και των παικτριών και των δύο ομάδων ..( Ήθελε μάλλον να επανορθώσει για την αδικία του 1ου σετ). .
Τελικά το 2ο σετ το κατέκτησε η Ελασσόνα με 25-21.
Στο 3ο σετ η ομάδα της Ν.Γενεάς επέβαλε το ρυθμό της,  με την Ελασσόνα να έχει πρόβλημα στην υποδοχή και στην επίθεση και έτσι το σετ τέλειωσε με 25-16 ..
Στο 4ο σετ οι δύο ομάδες απέδωσαν καλό βόλεϊ με την Ν.Γενεά να ξεφεύγει στο σκορ με 19-15 αλλά η Ελασσόνα με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 18-19 και ενώ όλα έδειχναν, πως το σκορ θα άλλαζε, τότε ο κος Μπουγιούκας σε μία πετυχημένη άμυνα της Ελασσόνας και ενώ το παιχνίδι συνεχίζονταν, σφύριξε ΄΄μέσα΄΄προκαλώντας τις αντιδράσεις των φιλάθλων της Ελασσόνας, που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ασβεστοχωρίου και τελικά το σετ το κατέκτησε η Γενεά με 25-20!
Οι Δίρβα , Γκέτσιου και  Κασσελούρη , ήταν οι καλύτερες παίκτριες της Ελασσόνας.
Ποτέ η ομάδα της Ελασσόνας δεν αντιμετώπισε τόσο εχθρική διαιτησία όσο αυτή..
Τέλος τα μέλη της Ελασσονίτικης ομάδας καθώς και οι φίλαθλοι ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ για την άψογη φιλοξενία τους και εύχονται στην ομάδα καλή αγωνιστική συνέχεια..
Επίσης συγχαίρει τον β΄ διαιτητή κο Παπαδόπουλο Αρ.,  για την άψογη διαιτησία του, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα..

ΕΛΑΣΣΟΝΑ : (Παναγιώτου) Πλιάκα, Δίρβα, Κασσελούρη, Κατσαρέ, Τζιούργκανου,Γκέτσιου,Ζιάκου(Λ) Ιόβτσεβα, Παπακώστα..

Add Comment