Έκοψε πίτα ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012,.
Η εκδήλωση βασίστηκε πάνω στην επιθυμία του Διοικητικού Συμβουλίου για σύσφιξη των σχέσεων του εμπορικού κόσμου της πόλης μας.
Για μια μέρα οι έμποροι της Ελασσόνας άφησαν στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης και διασκέδασαν παρέα, απολαμβάνοντας την υπέροχη βραδιά που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά νυν και πρώην μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Πασχόπουλος Γεώργιος, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολις Ελασσόνας Αιδεσιμότατος Ιερέας Π. Ευάγγελος Γκανάτσιος, ο Πρόεδρος της ΟΕΣ Θεσσαλίας κ. Τζίκας Νικόλαος,  οι Διοικητικοί Σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Λάρισας  κ. Βαλιώτης Κ., κ. Ευαγγέλου Ν., κ. Λέκκας Δ., ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Προξενείου κ. Γάτσας Ν., εκπρόσωποι φορέων και πλήθος μελών του Συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξε με  χαιρετισμό  και  ευχές  προς τα μέλη και τους παρευρισκομένους, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Δημήτριος Οικονόμου αφού ευχήθηκε για την νέα χρονιά να είναι δημιουργική, με υγεία  επισήμανε τα παρακάτω :    Οι δύσκολες ώρες που έρχονται για την μικρομεσαία επιχείρηση θέλουν δύναμη συμμετοχή και συνεργασίες  για να ξεπεραστούν. Ο εμπορικός κόσμος με τα νέα μέτρα απειλείται πλέον ευθέως. Ως  έμποροι δεν έχουμε πλέον άλλη επιλογή παρά να αγωνιστούν μαζί με άλλους επαγγελματίες και όλους όσους συμβάλλουν στην παραγωγή και διανομή του πλούτου, υπερασπίζοντας με αξιοπρέπεια την ύπαρξή μας , χωρίς κηρύγματα παραβατικότητας.   Δεν θα  προτρέψουμε για «στάση πληρωμών», η οποία όμως είναι προ των πυλών,  εάν δεν σταματήσει ο παραλογισμός της επιβολής εξωπραγματικών εισπρακτικών μέτρων χωρίς μέτρο.  Σεβόμαστε τους νόμους του κράτους, απαιτούμε όμως αντίστοιχα το σεβασμό του δικαιώματός μας στην επιβίωση. Αποδεχόμαστε τις θυσίες στο όνομα της ανάκαμψης , απορρίπτουμε  όμως το ρόλο του άψυχου «πιονιού» σε ένα παιχνίδι με προσυμφωνημένο τέλος.  Να εισακουστούν επιτέλους οι προτάσεις του εμπορικού κόσμου, ώστε να ξεπεραστούν βασικά οικονομικά προβλήματα, να δοθεί ελπίδα στην αγορά και να ανακτηθεί η πίστη της εμπορικής τάξης στον εαυτό της, ώστε να οδηγηθούμε στη ανάκαμψη.
Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και οι ευχές για ένα δημιουργικό 2012 από τον Δήμαρχο Ελασσόνας  και τον Πρόεδρου των  ΟΕΣ Θεσσαλίας.
Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε  ο Κώστας Γαλιώτας .

Ο Εμπορικός Σύλλογος  θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους εργαστήκαν για την εκδήλωση, και ιδιαίτερα τον Στέλιο Κυριλίδη και τον Δημήτρη Βαλιώτη που αφιλοκερδώς  μας προσφέρουν τον ήχο σε όλες τις εκδηλώσεις μας, τον Πάνο Ξυνό , τον Μιχάλη Μουσουλή και τον Κίμωνα Παπαδόπουλο που ομόρφυναν την βραδιά μας, το Επιμελητήριο Λάρισας και όλους τους καταναλωτές της επαρχίας μας και της πόλης μας  που τόσα χρόνια μας στηρίζουν.

Add Comment