Μονοήμερη εκδρομή στον Όλυμπο με τον ΧΟΣ Ελασσόνας

Ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ. Ελασσόνας και στα πλαίσια της προσπάθειας με θέμα «Γνωρίζω τον Όλυμπο», διοργανώνουν Δ Ω Ρ Ε Α Ν μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου  στον Όλυμπο.
Ο ΧΟΣ Ελασσόνας προσφέρει σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τα χειμερινά σπορ  Δ Ω Ρ Ε Α Ν  μαθήματα σκι και snvowboard από έμπειρους δασκάλους !!! Για όσους δεν έχουν εξοπλισμό, μπορούν να τον προμηθευτούν από το Σύλλογο. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής είναι 24930.25448 και 6974728071.Τα γραφεία του Συλλόγου μας είναι στην Κεντρική πλατεία Ελασσόνας Οικονόμου 1 στο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Το λεωφορείο αναχωρεί την Κυριακή 5/2/2012 και ώρα 9 το πρωί  από την κεντρική πλατεία της Ελασσόνας  για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Κ.Ε.Ο.Α.Χ. στη θέση Βρυσοπούλες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα LIFT είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλους και ότι το καταφύγιο (Λέσχη Αξιωματικών ) θα είναι ανοιχτό για όλους τους με συμμετέχοντες για φαγητό και καφέ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος  θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην ετήσια εκδρομή του στο εξωτερικό και σας περιμένει στις επόμενες εξορμήσεις και εκδρομές που θα ανακοινωθούν σύντομα στο ετήσιο πρόγραμμα του.

Add Comment