«Φτωχό» 1-0 του Π.Ο. Ελασσόνας επί του Αλμυρού

ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΦΛΙΓΚΟΣ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ

Του Γιάννη Μουκίδη

Στην «παγωμένη» Ελασσόνα(κάτω από θερμοκρασία 0 βαθμών Κελσίου) και με φόντο τον κάτασπρο Όλυμπο, η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας επανήλθε στις νίκες και επικράτησε του Αλμυρού με το «φτωχό» 1-0.
Το σύνολο του Αλέξη Αλεξανδρή διατήρησε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πήρε τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης, έχασε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοση του τους φιλάθλους, που περίμεναν μια πιο άνετη νίκη. Οι παίχτες έδειχναν αγχωμένοι και ο προπονητής κ. Αλεξανδρής μπορεί να ήταν ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά σαφώς προβληματισμένος από την συνολική απόδοση της ομάδας του, που ήταν «φλύαρη».


Φάσεις – γκολ:

5΄: Σουτ του Φλίγκου φεύγει άουτ.
14΄: Στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Μουρατίδης σουτάρει, και ο τερματοφύλακας του Αλμυρού αποκρούει ενστικτωδώς.
16΄: Σέντρα – σουτ του Φλίγκου από τα δεξιά, και νέα απόκρουση του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.
33΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν μετά από σέντρα του Φλίγκου, ο Καραϊσκος σουτάρει, υποχρεώνοντας τον Χαλάτση του Αλμυρού να αποκρούσει σωτήρια. Στη συνέχεια της φάσης, ανατρέπεται ο Μουρατίδης, και ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Φλίγκος, που με ψύχραιμο σουτ, στέλνει την μπάλα στο πλεκτό, για να γράψει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
37΄: Ευκαιρία για τον Αλμυρό, όταν δυνατό σουτ του Χάνου φεύγει μόλις άουτ.
41΄: άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα Μπαϊμάκη, και ο Τσάτσος του Αλμυρού με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
42΄: Παράλληλη επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά του Παναγιώτου των φιλοξενουμένων περνάει ανεκμετάλλευτη(φεύγει άουτ), αφού δεν την πρόλαβε κανείς.
47΄: Ωραίο έξυπνο σουτ – πλασέ του δραστήριου Φλίγκου του ΠΟΕ, από τα δεξιά, και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενουμένων.
55΄: Σουτ του Χατζηβαλσάμη φεύγει μόλις άουτ.
85΄: Από δεξιά ο Φλίγκος σουτάρει και η μπάλα φεύγει ξανά άουτ από το δεξί δοκάρι του Χαλάτση.
91΄: Λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά για τον ΠΟΕ, όταν μακρινό δυνατό σουτ του Χάνου, έφυγε μόλις άουτ από τα δοκάρια του Μπαϊμάκη.

Δεν απέφυγε τα λάθη η διαιτησία των κ.κ. Πάνου, Κωνσταντή, Μωυσιάδη(Σ.Δ. Γρεβενών).
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Αλεξανδρής): Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Μακρής, Αποστόλου, Σκλάβος(75΄ Αλεξανδρής), Φλίγκος, Χάμος, Χατζηβαλσάμης, Καραΐσκος(89΄ Καραγκούνης), Μουρατίδης(65΄ Αριανούτσος).

ΑΛΜΥΡΟΣ(Σταμουλάκης): Χαλάτσης, Τσάτσος, Καλτσιώτης, Πλάβος, Ελευθερίου, Κρεβατάς(36΄ Καράτζαλος), Μίλτος(82΄ Νικογιάννης), Χάνος, Βούλγαρης, Παναγιώτου(68΄ Κοντοβάς), Τσίλι.

Add Comment