“Προεκλογικός” Ευαγγέλου: “Μετά από 50 χρόνια (!) αλλάζει εικόνα το Στεφανόβουνο”

Ν. Ευαγγέλου: “Μετά από 50 χρόνια (!) το Στεφανόβουνο αλλάζει εικόνα…”

Με κάτι τέτοιες δηλώσεις, μπορεί να φανταστεί κανείς ότι η εικόνα του Στεφανοβούνου άλλαξε πράγματι φέτος, μετά από 50 χρόνια, και δεν μιλάμε πλέον για ένα χωριό του Δήμου Ελασσόνας αλλά για ένα χωριό της Ελβετίας…

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να βελτιώσει την είσοδο της Ελασσόνας από τη Λάρισα, ο κ. Ευαγγέλου παρεμβαίνει τώρα και στο Στεφανόβουνο, διαμορφώνει δύο σημεία της εισόδου και αλλάζει… την εικόνα του χωριού μετά από 50 χρόνια! Άραγε γνωρίζει ποια ήταν η εικόνα του χωριού πριν από 50 χρόνια; Δύσκολο… Αλλά ας όψονται οι εκλογές, λέμε και καμία κουβέντα παραπάνω…

Για την ιστορία… Τα τελευταία 15 χρόνια αναπλάστηκε η πλατεία του χωριού, ασφαλτοστρώθηκε το μεγαλύτερο τμήμα του, διαμορφώθηκε ο χώρος μπροστά από το αγροτικό ιατρείο και έγινε η γέφυρα. Αλλά αυτά δεν άλλαξαν την εικόνα του χωριού κατά τον κ. Ευαγγέλου… Τι να πει κανείς!

Φαντάζεται μάλλον ο Δήμαρχος Ελασσόνας ότι με μερικούς κυβόλιθους και μερικά κυβικά τσιμέντο θα κερδίσει τις εκλογικές εντυπώσεις… Ίδομεν!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ:

Ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου στο Στεφανόβουνο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανάπλασης στην Τ.Κ Στεφανόβουνου, τα οποία αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα στην είσοδο του χωριού.

Σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου σημειώνει:

Μετά από 50 χρόνια το Στεφανόβουνο αλλάζει εικόνα. Τα έργα μας ολοκληρώνονται και οι κάτοικοι του χωριού, καθώς και οι επισκέπτες και περαστικοί δεν θα βλέπουν πλέον την προηγούμενη, απαράδεκτη, εικόνα.

Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να αξιοποιηθεί και ο δημοτικός χώρος εντός του χωριού και να δημιουργηθεί εκεί ένα πάρκο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους. Δυστυχώς ελάχιστοι, αντιτάχθηκαν στα σχέδια μας, απειλώντας μάλιστα και με έκτροπα, γιατί έβαλαν πάνω από το κοινό καλό, τις προσωπικές τους επιθυμίες.

Η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το προεδρείο της Κοινότητας, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα 60 χωριά της επαρχίας μας, θα συνεχίσει το έργο της, με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.