Βελτιώθηκε ο καιρός στην Ελασσόνα

Του Γιάννη Μουκίδη

Βελτιώθηκε αισθητά χθες ο καιρός στην Ελασσόνα και στην γύρω περιοχή. Οι χιονοπτώσεις σταμάτησαν το βράδυ της Πέμπτης και με το ξημέρωμα χθες, σε συνδυασμό και με την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας άρχισαν να λειώνουν τα χιόνια, που είχαν πέσει Τετάρτη και Πέμπτη.
Στην πόλη της Ελασσόνας, χθες, δεν χιόνισε(..που και που έριχνε χιονόνερο), και από νωρίς το πρωί κόσμος άρχισε να κινείται στο κέντρο, στην αγορά και στους δρόμους. Η θερμοκρασία κυμαινόταν μεταξύ -3 και +5 βαθμών Κελσίου.


Ξαφνιάστηκαν για τα καλά οι κάτοικοι της Κρανέας, του Λουτρού και της Άκρης(στον πρώην Δήμο Αντιχασίων) από την αιφνίδια διακοπή ρεύματος στις αντίστοιχες περιοχές, προχθές το βράδυ, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ με συντονισμένες προσπάθειες αποκατέστησαν την βλάβη, που προήλθε από την κακοκαιρία.
Τα μηχανήματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Αντιπεριφέρειας Λάρισας,  τα συνεργεία του Δήμου Ελασσόνας, η Τροχαία και η Πυροσβεστική και οι εμπλεκόμενοι φορείς  βρισκόταν σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο, στην περίπτωση που η κακοκαιρία θα συνεχιζόταν.
Η κυκλοφορία στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο διεξαγόταν κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ χρειάζονται αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ελασσόνας, από το 26ο έως και το 44ο χιλιόμετρο.

Add Comment