Ευχαριστήριο προέδρου Εμπορικού Συλλόγου

Ελασσόνα 13/12/2011

Συνάδελφε και Συναδέλφισσα,

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη συμμετοχή σας στις εκλογές .
Οι εκλογές για το Δ. Σ  του Επιμελητηρίου  Λάρισας πραγματοποιήθηκαν σε ένα πολύ δυσμενές κλίμα  για την επιχειρηματικότητα και σε συνθήκες δύσκολες  για  όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες,
Ειδικά στον νομό Λάρισας και την πόλη μας  , τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια ήταν   πάρα πολλά και δυσβάσταχτα .   Η οικονομική κρίση που χτυπάει το εμπόριο, τη μεταποίηση, τις υπηρεσίες και την κοινωνία μας συνολικά, αγγίζει τα όρια του παραλόγου .
Ο προεκλογικός διάλογος είχε ως αποτέλεσμα να κατατεθούν προτάσεις για το πώς θα πορευτεί το Επιμελητήριο της Λάρισας  στα 4 επόμενα χρόνια της θητεία του.
Τελειώνοντας την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας  ευχαριστώ που μ’ εμπιστευτήκατε, για άλλη μια φορά , να βοηθήσω για  να υλοποιήσουμε και να εφαρμόσουμε το σχέδιό και το πρόγραμμά μας, να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Νομού  Λάρισας  . Να ξέρετε ότι η στήριξή σας στο πρόσωπό μου με οπλίζει με την ευθύνη απέναντί σας, για να οργανώσουμε το Επιμελητήριο να το διατηρήσουμε και να το ανεβάσουμε  ακόμη  ψηλότερα , με πιο αποτελεσματικές δράσεις  με επίκεντρο τις επιχειρήσεις μας για το καλό της τοπικής και της εθνικής οικονομίας  .

« ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

Με ιδιαίτερη τιμή

Οικονόμου Δημήτριος
Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

Add Comment