«Άγονο» φιλικό στην Ελασσόνα μεταξύ ΠΟΕ και ΑΕΛ Κ20

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΕΛ Κ20 0-0

του Γιάννη Μουκίδη

Ένα δυνατό αλλά… και «άγονο» φιλικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δεκάδες φίλαθλοι στο γήπεδο της Ελασσόνας, όπου ο τοπικός Π.Ο.Ε. αναμετρήθηκε με την ομάδα της ΑΕΛ Κ20. Τελικό αποτέλεσμα το 0-0.
Ο αγώνας είχε φάσεις και στις δύο εστίες αλλά…δεν είχε τις μεγάλες φάσεις, ενώ οι δύο «μονομάχοι» έτρεξαν αρκετά, παρά τον καύσωνα του Σαββάτου.
Οι δύο προπονητές Ζιάγκας Ζήσης(ΠΟΕ) και Τσακμακίδης Γιάννης(ΑΕΛ Κ20) είχαν μια ακόμη ευκαιρία να δουν το αγωνιστικό «πρόσωπο» των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησαν, κάνοντας χρήσιμες για τη συνέχεια επισημάνσεις, δίνοντας οδηγίες και διορθώνοντας λάθη.

[wpg_thumb]

Φάσεις

8΄: Πρώτη επίσκεψη του ΠΟΕ στην περιοχή των φιλοξενουμένων και η κεφαλιά του Κυρίτση Θάνου από καλή θέση φεύγει…ψηλά άουτ.
22΄: Συνεργασία των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Πετάνη που σουτάρει από καλή θέση υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ της ΑΕΛ Κ20 Μισιρλή να μπλοκάρει τη μπάλα σωτήρια.
34΄: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ να ανοίξει το σκορ, όταν σουτ του Κυρίτση Θάνου από ιδανική θέση υποχρεώνει αμυντικό της ΑΕΛ να αποκρούσει σωτήρια με κεφαλιά, πριν η μπάλα μπει στα δίκτυα.
37΄: Έξυπνο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ από δεξιά του Τάρτα και ο έμπειρος Γούπος διώχνει την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
41΄: Ωραία κεφαλιά του νεοεισελθόντα Χατζή και η μπάλα αποκρούεται σε κόρνερ από τους Ελασσονίτες.

44΄: Νέα προσπάθεια του ΠΟΕ, σουτ του προωθημένου Μπούσια από δεξιά και ο γκολκίπερ Μισιρλής διώχνει σωτήρια.
55΄: Σουτ του Σακοράφα φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μισιρλή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπουρονίκος.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Ζιάγκας Ζήσης): Γούπος, Κυρίτσης Γιάννης, Μπούσιας, Λαγός, Γκαντούνας, Κυρίτσης Θάνος, Πετάνη, Σακοράφας Βασ., Ματούλας, Μπαρλαγιάννης Νίκος, Καλύβας.

Αγωνίστηκαν στο β΄ ημίχρονο και οι: Μωυσίδης, Μπαρλαγιάννης Γιάννης, Καραγκιόζης, Σακοράφας Βαλάντης, Ντούμος, Βαρνάς Σπ., Στούπας, Κωνσταντινίδης, Πάτσης.

Α.Ε.Λ. Κ20(Τσακμακίδης Γιάννης): Μισιρλής, Πλατάνας, Κοντογιώργος(30΄ Χατζής), Μασούρας, Τάρτας, Κουτσούκης, Καμπέρης, Whalley, Μπιγκάνος, Πράππας, Μουξιός.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαλάκος, Μαλούση, Καραθάνος, Τσουμάνης, Φουρκιώτης, Μανώλης, Κουτσιανούλης, Μπεκτές(τερματοφύλακας).

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τον Π.Ο. Ελασσόνας για την άψογη φιλοξενία στην Ελασσόνα και για το πλούσιο γεύμα που παρέθεσε στην αποστολή της Κ20, μετά τον αγώνα.

Add Comment