Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ο 3ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης Ολύμπου

Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης Τσαριτσάνη, 20-08-2018
exoraist.tsaritsanis@gmail.com
Πληροφορίες: Θάνος Βαθράκης
thanos.vathrakis@gmail.com
Τηλ. 6974083557

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου του 2018.

Προετοιμασίες
Οι προετοιμασίες είναι σχεδόν στο τέλος με συντήρηση, καθαρισμό και σήμανση των μονοπατιών για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων για αθλητές και πεζοπόρους.
Εθελοντές
Οι εθελοντές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των διοργανωτών για προσφορά συμμετοχή με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση όλων των δράσεων του αγώνα. Δηλώσεις συμμετοχής καθώς και για το μέγεθος της μπλούζας γίνονται στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ή στο Δ.Σ. ή την Ε.Ε. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης τηλεφωνικά και διαδικτυακά.
Ενίσχυση- προσφορές
Όσοι επαγγελματίες και πολίτες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά ή σε είδος τις δράσεις του Εξωραϊστικού Συλλόγου και τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα μπορούν να απευθύνονται στην Οργανωτική Επιτροπή στο Δ.Σ. ή την Ε.Ε. καθώς και στους υπεύθυνους της οργάνωσης Θανάση Μανουλιά (κιν.6978005156) και Θάνο Βαθράκη (κιν. 6974083557). Επίσης, μπορούν να καταθέσουν οποιαδήποτε προσφορά στο λογαριασμό του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αριθμός λογαριασμού: GR 70 0110 3410 0000 3410 0124 592 (Εθνική Τράπεζα,
Εγγραφές
Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στους αγώνες των 21χμ ή 8 χμ συνεχίζονται μέχρι και τις 3 του Σεπτέμβρη ημέρα Δευτέρα καταθέτοντας 10 ευρώ ή 5 ευρώ αντίστοιχα και δηλώνοντας στη φόρμα εγγραφής, εκτός των άλλων στοιχείων, το μέγεθος της τεχνικής μπλούζας.
Συμμετοχή ευθύνης
Θεωρούμε σημαντικό στοιχείο της διοργάνωσης τη συμμετοχή ευθύνης αθλητών/τριών και διοργανωτών κάνοντας το καλύτερο δυνατό με συνέπεια και αλληλεγγύη ώστε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση όλων των δράσεων και σε όλους τους τομείς: ασφαλή μονοπάτια-επαρκή σήμανση-διατροφή, τροφοδοσία σταθμών-κλήρωση δώρων και σακούλα αθλητή με τεχνική μπλούζα και ανάγλυφο μετάλλιο.
Κρυόβρυση Fun Run 1 χμ
Ο αγώνας για παιδιά θα γίνει το Σάββατο 8-9-2018 και ώρα 6:30 μ.μ. με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία Τσαριτσάνης μέχρι την Κρυόβρυση και τερματισμό στην πλατεία, τρέχοντας δίπλα στο ποτάμι.
Μπορούν να τρέξουν παιδιά από 10 έως 15 ετών. Μικρότερα παιδιά θα συνοδεύονται απαραίτητα από γονέα ή κηδεμόνα.
Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν μετάλλια και θα προσφερθούν χυμοί και νερό.
Πεζοπορίες
Οι πεζοπορίες που θα γίνουν στις 9-9-18 θα ξεκινήσουν μετά τη εκκίνηση των αθλητών από την κεντρική πλατεία.
Α) Διαδρομή 4,5 χιλιομέτρων, ήπια ανάμεσα σε κάκτους, μουντζουνιές, κυπαρίσσια , πεύκα και λεύκες μέχρι τη Σμίξη και επιστροφή από το δασικό δρόμο στη συνοικία Παναγιά-Πύργο Μάμτζιου -Οικονόμειο Σχολή-Πλατεία για υποδοχή των αθλητών/τριών
Β) Διαδρομή 1,5 χιλιόμετρου, ήπια στα μονοπάτια των κάκτων και της μουντζουνιάς και του δρόμους της ιστορίας και του πολιτισμού μέσα στην Τσαριτσάνη
Στήριξη δράσεων
Για την οργάνωση του 3ου Ορειβατικού Αγώνα έχουμε την υποστήριξη και συμμετοχή φορέων, συλλόγων και των εθελοντών πολιτών σε μια κοινή προσπάθεια να ενδυναμώσουμε το δρομικό και πεζοπορικό κίνημα και την εναλλακτική τουριστική ανάπτυξη του τόπου.
Πρόσκληση
Καλούμε όλους αθλητές, πεζοπόρους, παιδιά και πολίτες καθώς και όλους τους φορείς και συλλόγους, να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις που επιθυμούν. Να χαρούν και να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές, το δάσος, την ιστορία και τον πολιτισμό της Τσαριτσάνης.
Με ευθύνη, συνέπεια και αλληλεγγύη συνταιριάζουμε την άσκηση και τον αθλητισμό με την απόλαυση της φύσης, τη γνωριμία με την άγρια χλωρίδα και πανίδα και την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.
Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα.

Add Comment