Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τον νέο Π.Ο.Ε. – Συνάντηση διοίκησης – παικτών – προπονητή

ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΣΚΑΛΙ» ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Του Γιάννη Μουκίδη

«Πήραν μπροστά οι μηχανές» του Π.Ο. Ελασσόνας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, αφού την περασμένη Δευτέρα μέσα σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών με τη νέα διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας Ζήση Ζιάγκα και βέβαια η πρώτη προπόνηση.
Ελπιδοφόρο για τη συνέχεια ήταν το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν, αφού στο όμορφο «χαλί» του γηπέδου της Ελασσόνας εμφανίστηκαν 26 ποδοσφαιριστές για την πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, συνεχίζουν από τον ΠΟΕ της περασμένης χρονιάς οι ποδοσφαιριστές Γούπος, Μπούσιας, Λαγός, Παναγιώτου, Σιαφαρίκας, Ματούλας, Μπαρλαγιάννης Νίκος, Μπαρλαγιάννης Γιάννης, Περτζιόνι, Ντούμος, Κωνσταντινίδης, Στάμος, Κυρίτσης Γιάννης, Κυρίτσης Θάνος.
Επέστρεψαν στην ομάδα οι Πάτσης και Μωυσίδης(είχαν δοθεί δανεικοί στη Δόξα Βλαχογιαννίου) και ο Βαρνάς Σπύρος(από τον Κεραυνό Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης) και αναμένεται να προωθηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της ομάδας. Ακόμη, ετοιμάζονται 3-4 προσθήκες στο ήδη υπάρχον «ρόστερ».
[wpg_thumb]
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Π.Ο.Ε. επιχειρηματίας καυσίμων και πετρελαιοειδών Άλκης Χατζηβασίλης στο καλωσόρισμα του έδωσε και το «στίγμα» της νέας χρονιάς: «Είναι μια σημαντική συνάντηση για όλους μας. Η διοίκηση του ΠΟΕ κρατώντας τα ηνία μιας ιστορικής ομάδας θα αγωνιστεί για να ανταπεξέλθει στα δύσκολα καθήκοντα της. Θέλουμε να είστε ενωμένοι και να νοιώθετε μια οικογένεια. Απαιτούμε σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα. Η ομάδα μας πρέπει να είναι ανταγωνιστική και να κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους του ΠΟΕ. Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας».
Τον νέο πρόεδρο της ομάδας πλαισίωναν τα μέλη της διοίκησης Ζδάνης Διονύσης(αντιπρόεδρος Α΄), Καραγιάννης Θανάσης(αντιπρόεδρος Β΄), Δριστέλας Δημήτρης(γενικός γραμματέας), Ξενίδης Σίμος(ειδικός γραμματέας), Πάκας Μιχάλης(ταμίας), Σαμαράς Γιάννης(γενικός αρχηγός), Σαμαράς Βασίλης(υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Καλόγηρος Φίλιππος(υπεύθυνος «μάρκετινγκ»).
Με τη σειρά του, ο προπονητής Ζήσης Ζιάγκας έδωσε τις πρώτες οδηγίες προς τους παίκτες και ζήτησε δουλειά και συνέπεια από όλους στις υποχρεώσεις τους.
Ακολούθησε τρέξιμο, ασκήσεις με τη μπάλα και χαλάρωμα, κάτω από τα βλέμματα των διοικητικών και αρκετών φιλάθλων.
Ο Ζήσης Ζιάγκας, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε., υπενθύμισε ανάμεσα στα άλλα: «Μου δόθηκε μια ευκαιρία σε μια ιστορική ομάδα. Η νέα διοίκηση του ΠΟΕ έχει όραμα για την ομάδα και βέβαια χρειάζεται χρόνος και δουλειά από όλους. Θεωρώ ότι έχει τεράστια δυναμική η περιφέρεια της Ελασσόνας. Δεν ήρθα στην ομάδα για να φέρω δέκα ποδοσφαιριστές από την Λάρισα. Θα προσπαθήσουμε όσο είναι δυνατόν να αναδείξουμε παιδιά από την περιοχή της Ελασσόνας και μέσα από αυτή τη βελτίωση των παιδιών να οδηγήσουμε την ομάδα ένα σκαλί παραπάνω. Το πότε θα γίνει αυτό, προφανώς θέλει χρόνο. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Ασχολούμαι χρόνια με αυτό το κομμάτι και ξέρω ότι δεν είναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να χτίσεις κάτι. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο σημερινός ΠΟΕ είναι μια καινούργια ομάδα. Θα μπουν αρκετοί μικροί στην ομάδα…».
Ο γενικός γραμματέας Δημ. Δριστέλας, μιλώντας στην «Ε», ήταν ξεκάθαρος: «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική που αρμόζει στην ιστορία του ΠΟΕ. Θα δοθεί βαρύτητα στην προώθηση νέων παιδιών από την περιοχή της Ελασσόνας. Με υπομονή και σε βάθος χρόνου να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όλοι μαζί, αφού βάλουμε σταθερές και υγιείς βάσεις να φθάσουμε ψηλά. Τον δρόμο τον δείχνει η αίγλη του παρελθόντος στο ποδόσφαιρο της Ελασσόνας…».
Όπως έγινε γνωστό, τα πρώτα φιλικά του ΠΟΕ είναι:
Σάββατο 11 Αυγούστου με Αργυροπούλι(εντός) / Σάββατο 18 Αυγούστου με ΑΕΛ Κ20(εντός) / Τρίτη 21 Αυγούστου με Λάρισα 2012(εκτός) / Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου με Αργυροπούλι .

Add Comment