ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΚΕΛΛΑΣ: “ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”

“Η υποκρισία είχε περισσέψει από καιρό. Τώρα περίσσεψε και το θράσος”. Με τα λόγια αυτά, από το Λιβάδι Ελασσόνας, σχολίασε τις “θριαμβολογίες” της κυβέρνησης περί “καθαρής εξόδου από τα μνημόνια”, ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

“Σήμερα πανηγυρίζουν για κάτι που με δική τους ευθύνη δεν τελείωσε το 2015. Φόρτωσαν στον ελληνικό λαό ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, το κόστος του οποίου, σύμφωνα και με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) κ. Κλάους Ρέγκλινγκ, φθάνει έως και 200 δις ευρώ, υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και δέσμευσαν με ιλιγγιώδη πλεονάσματα τις επόμενες κυβερνήσεις, έχοντας υπογράψει τα πάντα. Παρ’ όλα αυτά έχουν το θράσος να μιλάνε για επιτυχία!”, συμπλήρωσε ο κ. Κέλλας, ο οποίος κατέληξε στη δήλωσή του, λέγοντας:

“Από ένα αμιγώς κτηνοτροφικό χωριό, το Λιβάδι Ελασσόνας, όπου οι κάτοικοι εξακολουθούν να μένουν, να δουλεύουν και να στηρίζουν τον τόπο τους, καλώ τους κυβερνητικούς βουλευτές να έρθουν και να εξηγήσουν από κοντά στον Έλληνα κτηνοτρόφο, γιατί επί τρία ολόκληρα χρόνια το εισόδημά του μειώνεται, η φορολογία του αυξάνεται και οι ελπίδες του εξανεμίζονται, μέσα στην απάτη των προσδοκιών, που έσπειρε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Θα ήταν ένα εξαιρετικό μήνυμα επιστροφής τους στην πραγματικότητα αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών. Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτούς, προτιμούν τη σκηνοθεσία του κομματικού τους περιβάλλοντος, το οποίο, όμως, πληρώνουν όλοι οι Έλληνες”.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Σαμαρίνα:
Κέλλας: «Δίνουμε έναν σύγχρονο αγώνα για τη Μακεδονία μας»

«Ο εορτασμός της Μεγαλόχαρης συνεχίζεται σήμερα στη Σαμαρίνα, που έχει την τιμητική της. Μαζί με τους Σαμαριναίους, τις Σαμαριναίες και όλους τους βλάχικης καταγωγής συμπατριώτες μας υμνούμε και δοξολογούμε την Υπεραγία Θεοτόκο και αποτίουμε φόρο τιμής στην ιστορία και την παράδοση της Πίνδου και της Μακεδονίας μας».
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, εξερχόμενος από τον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς, μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κκ Δαβίδ.
Στη συνέχεια, ο Λαρισαίος πολιτικός δήλωσε:
«Όσο και αν κάποιοι αντιμάχονται τα ήθη και τα έθιμα της Πατρίδας και επιχειρούν να αποδομήσουν την πολιτιστική κληρονομιά, που διατηρεί τη συνοχή και τη συνείδηση του έθνους αναλλοίωτες, δεν θα τα καταφέρουν. Τουναντίον, δυναμώνουν περισσότερο τα εθνικά αντανακλαστικά και ενισχύουν το φρόνημα όλων των Ελλήνων. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα, σήμερα, από τη μαζική και αυθόρμητη συμμετοχή των Σαμαριναίων και, ειδικά, των νέων, στη λαμπρή εορτή της Μεγάλης Παναγιάς.
Η Σαμαρίνα και η Δυτική Μακεδονία έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στην ιστορία του έθνους μας και στους αγώνες που έχουν δοθεί, ανά τους αιώνες, για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της χώρας μας. Δεν πρέπει, δε, να ξεχνάμε ποτέ, πως, στο σύνολό της, η ιερή μακεδονική γη έχει ποτιστεί με το αίμα και τις θυσίες όλων των ηρώων προγόνων μας, που προσέτρεξαν από κάθε σημείο της επικράτειας, προκειμένου να υπερασπιστούν την ελληνικότητά της.
Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ‘’χορήγησε’’ στους Σκοπιανούς ‘’μακεδονικό έθνος’’ και ‘’μακεδονική γλώσσα’’, όλες και όλοι μαζί αντιστεκόμαστε ενεργά και δίνουμε έναν σύγχρονο αγώνα για τη Μακεδονία μας και την εθνική μας κληρονομιά, απορρίπτοντας την παραχάραξη της ιστορίας και αποτρέποντας την αλλοίωση της εθνικής μας συνείδησης.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!».

Θέματα #βουλευτής #ΚΕΛΛΑΣ #Λιβάδι Ελασσόνας #ΝΔ #ΣΑΜΑΡΙΝΑ