Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας: Τίμησαν τον συνάδελφο δημοτικό σύμβουλο που «έφυγε» απρόσμενα

Του Γιάννη Μουκίδη

Τίμησαν τον συνάδελφο τους που «έφυγε» πριν λίγες ημέρες απρόσμενα από τη ζωή οι αυτοδιοικητικοί του Δήμου Ελασσόνας, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας.
Στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνης Μπίσμπας που αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Χαλκίδη, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, υπενθυμίζοντας το σχετικό ψήφισμα που εκδόθηκε και ότι στην τρέχουσα θητεία του το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας ατυχώς ήδη καταγράφει 2 απώλειες, αφού έχασε δύο δημοτικούς συμβούλους.
Υπενθυμίζεται, ότι τον Μάιο του 2016, ακριβώς τέτοιες ημέρες πριν δύο χρόνια, απεβίωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας Γιώργος Πετσέτας.
Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, και αφού συλλυπήθηκε δημόσια την οικογένεια του εκλιπόντος Γιάννη Χαλκίδη, πρότεινε στο σώμα ως ελάχιστο δείγμα τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αυτοδιοικητικού Γιάννη Χαλκίδη. Και όλα αυτά με «φόντο» την άδεια θέση του εκλιπόντος, την ανθοδέσμη και τα σκυθρωπά πρόσωπα όλων των αυτοδιοικητικών…

[wpg_thumb]

Add Comment