Κατσιαντώνης από Μεσοχώρι: “Οι καπνοπαραγωγοί τιμούν τη γη που τους δίνει ψωμί”

” Αναδεικνύετε κάθε χρόνο τη γιορτή Καπνού, το προϊόν που σας έθρεψε και μεγάλωσε τα παιδιά σας. Το θησαυρό που καλλιεργείτε στον τόπο σας, και που εσείς φροντίσατε να τον καθιερώσετε ως θεσμό, αναγνωρισμένο και μοναδικό σε όλη την Ελλάδα”.
Με αυτά τα λόγια ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοχωρίου Γιάννη Ζαρλαδάνη, τον Α.Ο. Ελπίς Μεσοχωρίου, τις Ομάδες Καπνοπαραγωγών Επαρχίας Ελασσόνας, τον Δήμο Ελασσόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την εξαιρετική διοργάνωση της μεγάλης γιορτής που σηματοδοτεί κάθε χρόνο την ανάγκη για άνθιση της αγροτικής οικονομίας.
“Πάντοτε η παράδοση λειτουργούσε ως κινητήριος δύναμη για όσους αγαπούν τον τόπο τους. Και εσείς το αποδεικνύετε περίτρανα καθημερινά. Ιδρώνετε, κοπιάζετε για το ψωμί που τρώτε, τιμάτε όμως τη γη που σας χάρισε αυτό τον αγροτικό πλούτο. Συνεχίστε να μάχεστε για το βιος σας, για την παραγωγή σας.
Γιατί εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους ότι η ανάπτυξη θα έρθει από τον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί στυλοβάτη της οικονομίας μας” επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που ευχαρίστησε όλους τους παραγωγούς για τη στήριξή τους στον αγροτικό κλάδο.

λευκη πολη 19-07-2018 (4) [800x600]λευκη πολη 19-07-2018 (3) [800x600]
Θέματα #βουλευτής #ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΠΝΟΥ #Ελασσόνα #ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ #Μεσοχώρι