Ενθουσίασε στη Στυλίδα η νεανική χορωδία “musicArte” της Ελασσόνας

Κολακευτικά σχόλια απέσπασε η Παιδική – Νεανική Χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας στη 2η συνάντηση παιδικών χορωδιών Στυλίδας που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη πόλη της Φθιώτιδας την προηγούμενη Κυριακή 17 Ιουνίου 2018. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας και ο Δήμος Στυλίδας.
Το νεανικό (προχωρημένο) χορωδιακό τμήμα “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας παρουσίασε ένα αρκετά απαιτητικό και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τρίφωνη επεξεργασία και εξέπληξε ευχάριστα τους παραβρισκόμενους στην γεμάτη αίθουσα του ΟΣΚ στο «Πάρκο του Λαού» της πόλης αποσπώντας παρατεταμένα χειροκροτήματα και επευφημίες για την ερμηνεία των τραγουδιών.
Τη χορωδία συνόδευσε στο πιάνο η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη. Τη διεύθυνση και διδασκαλία του συνόλου είχε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.
Τα μέλη της χορωδίας και οι συνοδοί τους μετά το πέρας της συνάντησης επισκέφτηκαν παραθαλάσσιο κάμπινγκ της περιοχής όπου οι διοργανωτές παρέθεσαν γεύμα. Τα παιδιά της χορωδίας είχαν την ευκαιρία να χαρούν τη θάλασσα και να δοκιμάσουν διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

[wpg_thumb]

Add Comment