Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο ΤΕΙ Θεσσαλίας όπου συναντήθηκε με τον πρύτανη του ΤΕΙ Ξενοφώντα Σπηλιώτη.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και ενημέρωσης. Αρχικά ο κ.Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο εξαιρετικά σημαντικό έργο που προσφέρει το ΤΕΙ Θεσσαλίας στην περιοχή αλλά και στην χώρα γενικότερα, καθώς προσφέρει τεχνολογική εξέλιξη διαθέτοντας άριστες εγκαταστάσεις και σημαντικές υποδομές. Στην συνέχεια, υπογράμμισε ότι η συγχώνευση των δύο ιδρυμάτων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το ΤΕΙ Θεσσαλίας αποτελεί ένα ιστορικό εγχείρημα που όχι μόνο θα αναβαθμίσει την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης, της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της έρευνας, αλλά θα ωφελήσει και την τοπική κοινωνία, αρκεί το βλέμμα να είναι πάντα στραμμένο στο μείζον γεγονός, την δημιουργία δηλαδή ενός κορυφαίου Πανεπιστημίου.
Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν κι άλλες λύσεις με βάση συνέργειες αλλά και συνεργασίες που θα αναπτύξουν περαιτέρω τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της περιοχής και θα αναδείξουν την Θεσσαλία σε όλους τους τομείς.

Θέματα #βουλευτής #Νίκος Παπαδόπουλος #ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ #συνάντηση #ΣΥΡΙΖΑ