Αιφνίδιος θάνατος 46χρονου Ελασσονίτη εμπόρου

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Του Γιάννη Μουκίδη

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, την περασμενη εβδομάδα, ο 46χρονος έμπορος Αθανάσιος Καραμπάλιος, ενεργό μέλος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας. Ο άτυχος έμπορος «χτυπήθηκε» από οξύ καρδιακό επεισόδιο, που τον οδήγησε στον αιφνίδιο θάνατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αθαν. Καραμπάλιος είχε μεταβεί σε μικρό αγρόκτημα που διέθετε, απογευματινές ώρες για να φροντίσει τα κοτόπουλα. Εκεί, επισκέφθηκε γειτονικό συνεργείο αυτοκινήτων, όπου αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία, και τελικά επήλθε το μοιραίο. Στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.
Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Θανάση Καραμπάλιου προκάλεσε, όπως είναι φυσικό, σοκ, εύλογη συγκίνηση και μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία και στην «οικογένεια» των επαγγελματιών – εμπόρων της περιοχής. Καταγόταν από την Κρανιά Ελασσόνας, αγαπητός, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, διατηρούσε μαζί με τον αδελφό του επιχείρηση εμπορίας οικοδομικών υλικών και ξυλείας στην πόλη της Ελασσόνας, προστάτης πολύτεκνης οικογένειας.
Ο εκλιπών άφησε πίσω του 4 παιδιά ηλικίας 9 – 16 χρονών(2 αγόρια – 2 κορίτσια) και την σύζυγο του(…πριν χρόνια έχασε την αδελφή της σε τροχαίο δυστύχημα, που είχε γίνει μέσα στην πόλη της Ελασσόνας!)
Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 46χρονο επαγγελματία, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, είπαν στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας μέσα σε ατμόσφαιρα οδύνης και ανείπωτης συγκίνησης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του από την ευρύτερη περιοχή και την πόλη της Ελασσόνας.
Ψήφισμα για το θάνατο του Θανάση Καραμπάλιου, εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, που συνήλθε εκτάκτως, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του μέλους του και αποφάσισε : να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του, να καταθέσει στεφάνι στη σορό του και να συλλυπηθεί την οικογένεια του.

Add Comment