Μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στην Ελληνική Οπερέτα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας

Μεγάλη συναυλία, αφιέρωμα στην Ελληνική Οπερέτα, θα δώσει η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Δημήτρη Τσιαβέ.
Η Φιλαρμονική, πιστή στην παράδοση που η ίδια δημιούργησε, θα προσφέρει και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, στο φιλόμουσο κοινό της Ελασσόνας ένα πρόγραμμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε συνεργασία με κορυφαίους καλλιτέχνες.
Η μοναδική αυτή βραδιά που διοργανώνεται απ’ την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη».
Η συναυλία έχει ως κεντρικό θέμα την Ελληνική Οπερέτα, ένα μουσικό-θεατρικό είδος που άκμασε στην Ελλάδα την περίοδο του Μεσοπολέμου με κύριους εκφραστές τον Θεόφραστο Σακελλαρίδη τον Σπύρο Σαμάρα, τον Νίκο Χατζηαποστόλου κ.α.
Άριες, ντουέτα, χορωδιακά και ορχηστρικά ιντερλούδια θα αποδοθούν από τους εξαίρετους σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την Ειρήνη Κώνστα (Soprano), την Βάγια Κωφού (Mezzo Soprano), τον Χρήστο Αμβράζη (Bass), καθώς και τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας η οποία συμμετέχει στη συναυλία σε διδασκαλία της Ευλαμπίας Ντούλα. Την εκδήλωση παρουσιάζει ο τρομπετίστας Γεράσιμος Ιωαννίδης. Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Δημήτρης Τσιαβές.

Προπώληση εισιτηρίων στο κατάστημα Toy Moy

Add Comment