Ημερίδα για τη σχολική βία και τα προβλήματα συμπεριφοράς πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα

ΗΜΕΡΙΔΑ:Σχολική βία- Προβλήματα συμπεριφοράς στα σχολεία

Είναι γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο , αν όχι αδύνατο, να προστατέψουμε τα παιδιά από όλες τις προκλήσεις που μπορεί να δεχθούν στη ζωή τους και να σταματήσουμε την έκθεσή τους στη βία. Η σύγχρονη πραγματικότητα τους δοκιμάζει ήδη πολλαπλώς. 
Η παρούσα ημερίδα στόχο είχε να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει τους εκπαιδευτικούς, απέναντι στο φαινόμενο του εκφοβισμού αλλά και να τους πλαισιώσει προτείνοντας λύσεις και διεξόδους. 
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Περιφερειακή Δ/ντρια Θεσσαλίας κ Αναστασοπούλου Ελένη που τίμησε την ημερίδα με την παρουσία της και την ενδιαφέρουσα εισήγησή της, καθώς και τους αγαπητούς συμβούλους της 5ης και 6ης Περιφέρειας Π.Ε κ. Πατσαδάκη Μανώλη και κ.Παπαδοπούλου Μαρία αντίστοιχα, την Ψυχολόγο του Χαμόγελου του παιδιού κ. Χατζή για τις τοποθετήσεις τους και τέλος την κ. Κοτρώτσιου Ευανθία Σχολική Σύμβουλο 12ης Περιφέρειας Π.Α.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα σαν Σύλλογος Εκπ/κών, για την δική μας συμμετοχή στην Ημερίδα.Ο Σύλλογός μας πέρα από συνδικαλιστικός είναι και επιστημονικός και ένας από τους στόχους μας είναι να προσπαθούμε συνεχώς για την επιστημονική μας κατάρτιση.

Add Comment