ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα στο Δαμάσι

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, το Αγροτικό Τμήμα ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αποτελούμενο από τον συντονιστή Χρήστο Παπαδημητρίου και τα μέλη Στέργιο Γούση,Βασίλη Μίγα, Στέλιο Παπρά και Θανάση Σιούλα, πραγματοποίησε εκδήλωση-συζήτηση στο Δαμάσι παρουσία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκου Παπαδόπουλου.
Κατά την εκδήλωση ο κ.Παπαδόπουλος πραγματοποίησε μια αρχική εισήγηση σχετικά με την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα αλλά και για την συζήτηση η οποία ξεκίνησε με θέμα τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις προκλήσεις του μέλλοντος για τους αγρότες. Στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αμπελοκαλλιέργεια, στον Ειδικό Φόρο του κρασιού, στους νέους αγρότες, στον ΕΛΓΑ και σε διάφορα άλλα αγροτικά ζητήματα.
Το Αγροτικό Τμήμα από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της εκδήλωσης τονίζοντας ότι η συζήτηση ήταν αρκετά εποικοδομητική και ουσιαστική ενώ τα προβλήματα στον αγροτικό κόσμο πάντα θα υφίστανται και για το λόγο αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη συζήτησης με τον αγροτικό κόσμο με στόχο την εξεύρεση λύσεων που θα έχουν ως βάση τα προβλήματα του και τις σκέψεις του.

Add Comment