ΠΟΕ – Οικονόμος Τσαριτσάνης: Αναβολή στο ντέρμπι λόγω δυνατής βροχής

Η δυνατή και ακατάπαυστη βροχή που έπεφτε στην Ελασσόνα από το βράδυ της Παρασκευής(άρχισε μετά από…ολιγόλεπτη «φεγγαράδα») έως και το βράδυ του Σαββάτου κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ελασσόνας, με αποτέλεσμα το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Π.Ο. Ελασσόνας και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.
Κάτω από συνεχή βροχή, ο διαιτητής Αγγελούλης, οι επόπτες Γκαρέλης και Αναστασίου, με τους δύο αρχηγούς των ομάδων Ματούλα(Π.Ο.Ε.) και Πούτα(Οικονόμος Τσαριτσάνης) κατευθύνθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να δουν από κοντά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δοκιμάζοντας τη μπάλα. Μετά από ολιγόλεπτη «πρόβα» σε διάφορα σημεία, η απόφαση ήταν οριστική για την αναβολή του αγώνα, ενημερώνοντας τις διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων.
Για την ιστορία, να αναφερθούν οι συνθέσεις των δύο ομάδων, που…θα άρχιζαν το αγώνα:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος,Κυρίτσης Ι., Περτζιόνι, Ποτούσογλου, Κυρίτσης Αθ., Γελαλής, Παναγιώτου, Μπαρλαγιάννης Ν., Ματούλας, Μπούνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Κατσάρας): Νούσιας, Πούτας, Ντούφας, Κουμπούρας, Κολιός, Τόλιος, Χάμος, Μιφτάρι, Καραλούλης, Ζηρδέλης, Κακαράντζας.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του Π.Ο.Ε., η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου(με δώρο ένα κινητό τηλέφωνο), μετά την αναβολή του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο εντός έδρα αγώνα του ΠΟΕ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

[wpg_thumb]

Add Comment