Επισκέφτηκε αστυνομία και πυροσβεστική στην Ελασσόνα ο Χρ. Κέλλας

ΚΕΛΛΑΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

«Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, έχουν αποδείξει μέσα στην περίοδο της κρίσης, πως βάζουν πάνω απ’ όλα το καθήκον, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο».
Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, μετά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων και το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά, με τις διοικήσεις και το στελεχιακό δυναμικό των Υπηρεσιών.
Ο Λαρισαίος βουλευτής, αφού ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω Υπηρεσίες σε Φάρσαλα και Ελασσόνα, από τους κκ. Γεώργιο Γκούμα και Δημήτρη Σιακκά, Διοικητή και Υποδιοικητή του Α.Τ Φαρσάλων, Κωνσταντίνο Βαλιώτη, εκτελώντα χρέη Διοικητή του Α.Τ Ελασσόνας και κ. Ελευθέριο Μουλτσιά Διοικητή της Π.Υ Ελασσόνας, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όσους προσφέρουν καθημερινά στο κοινωνικό σύνολο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Συναντήθηκα με ανθρώπους που καθημερινά δίνουν ακόμα και τη ζωή τους, με απαράμιλλη αίσθηση καθήκοντος ώστε όλοι οι πολίτες να αισθανόμαστε ασφαλείς στην καθημερινότητά μας.
Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, έχουν αποδείξει μέσα στην περίοδο της κρίσης, πως βάζουν πάνω απ’ όλα το καθήκον και την αποστολή τους προς το κοινωνικό σύνολο.
Οφείλει πλέον και η πολιτεία να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό τους, συμβάλλοντας με τον τρόπο της, ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας και ζωής για τους ανθρώπους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής».
Ο κ. Κέλλας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Α.Τ και την Π.Υ Ελασσόνας συνοδευόταν από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Ελασσόνας κκ. Δημήτρη Δριστέλλα, Χρήστο Βαλιώτη, Ανδρέα Παπακυπριανό και Χρυσούλα Προβίδα και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ευαγγελισμού κ. Ευγενία Κορομηλά.

[wpg_thumb]

Add Comment