«Έφυγε» ο 45χρονος Ελασσονίτης επιχειρηματίας Ευ. Μπουζούκης

ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»
Του Γιάννη Μουκίδη

«Έφυγε» από τη ζωή απρόβλεπτα ο 45χρονος Ελασσονίτης επιχειρηματίας Ευάγγελος Ελευθ. Μπουζούκης, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο 15ήμερο.
Ο θάνατος του συγκίνησε και βέβαια ξάφνιασε και θορύβησε την τοπική κοινωνία, αφού μια απρόβλεπτη επιπλοκή που παρουσιάστηκε μετά από επέμβαση που πραγματοποίησε στη Λάρισα, τον οδήγησε εσπευσμένα να νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας(Μ.Ε.Θ.) του Γ.Ν. Λάρισας, όπου και κατέληξε, παρά τη «μάχη» που έδωσαν οι γιατροί για τη σωτηρία του.
Ο άτυχος 45χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Ελασσόνα, στη Λάρισα και όχι μόνο. Ανοιχτός, κοινωνικός, άτομο χαμηλών τόνων, αθόρυβος, φίλος της παράδοσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, ανήσυχος, ενεργά δραστηριοποιημένος σε συλλόγους και διάφορα χορευτικά παραδοσιακά συγκροτήματα της περιοχής, ευγενικός, εξυπηρετικός και συνεργάσιμος επαγγελματίας, φίλος της καλής παρέας.
Μέλος της γνωστής οικογενειακής επιχείρησης – εταιρίας ELEM(στο 6ο χλμ. Λάρισας – Κοζάνης, στη Γιάννουλη Λάρισας) που κατασκευάζει και εμπορεύεται είδη υγιεινής, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υλικά για θερμοκήπια, ηλιακούς θερμοσίφωνες, σωληνώσεις, κ.ά.
Οι φίλοι του και οι άνθρωποι που γνώριζαν από κοντά τον Βαγγέλη Μπουζούκη, έμειναν «αποσβολωμένοι» χθες το πρωί με το τραγικό κακό νέο του θανάτου του, αφού μόλις πριν λίγο καιρό, υγιής και χαμογελαστός, περιδιάβαινε στα «στέκια» της Ελασσόνας.
[wpg_thumb]
Πάνδημη η κηδεία του, έγινε χθες στις 3.30 το απόγευμα, μέσα σε ατμόσφαιρα οδύνης και συγκίνησης στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας, όπου χοροστάτησε ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων και συλλειτούργησαν οι αρχιμανδρίτες π. Βησσαρίων Καραλάσκος και π. Παϊσιος Μπίσμπας, και οι ιερείς των ενοριών της Ελασσόνας και όχι μόνο.
Τραγικές «φιγούρες» οι γονείς του και η αδελφή του, που προσπαθούσαν να πιστέψουν και να καταλάβουν αυτό που τους επεφύλαξε η μοίρα λίγο πριν τις γιορτές, με τον άδικο χαμό του γιού και αδελφού.
Στο τελευταίο «αντίο» για τον Βαγγέλη Μπουζούκη έδωσαν το «παρών»:
Ο δήμαρχος Έλασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο περιφερειακός σύμβουλος – πρ. αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρ. δήμαρχος Ελασσόνας Γιώργος Πασχόπουλος, αυτοδιοικητικοί, μέλη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας, του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, μέλη της διοίκησης του Δικτύου Συλλόγων επαρχ. Ελασσόνας «Περραιβία», μέλη παραδοσιακών συλλόγων και χορευτικών συγκροτημάτων από την Ελασσόνα και τη Λάρισα(…όπου ο άτυχος Βαγγέλης δραστηριοποιήθηκε), δεκάδες επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και εκατοντάδες άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και της Λάρισας.

Add Comment