Αγαπητές φίλες και φίλοι, μετά από ένα δύσκολο αλλά ωραίο και χωρίς εντάσεις αγώνα, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις Επιμελητηριακές Εκλογές.
Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη συμμετοχή και υποστήριξη της ομάδας που δημιουργήσαμε όλοι μαζί, με ένα κοινό όραμα για το Επιμελητήριο.
ΕΝΑ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους τους υποψηφίους και υποστηρικτές του συνδυασμού μας για τον αγώνα τους, που οδήγησε στο να αναδειχθούμε σε πρώτη δύναμη.
Συγχαρητήρια στους συνυποψήφιους όλων των συνδυασμών για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια ανάδειξης του Επιμελητηριακού θεσμού.
Συγχαρητήρια και καλή θητεία στους εκλεγέντες στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο έχει ιδιαίτερα σημαντικό έργο να υλοποιήσει.
Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, στην αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων και στην ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να δημιουργήσουμε μαζί τις ευκαιρίες που μας αξίζουν.
Για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο επιμελητήριο, αρωγό στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και χρήσιμο σε κάθε συνάδελφο.
Σωτήρης Γιαννακόπουλος

Θέματα #Επιμελητήριο Λάρισας #ευχαριστήριο #πρόεδρος #ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ