Με μαθητές του 10ου ΓΕΛ Λάρισας ο Κατσιαντώνης, στην ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή

Με ιδιαίτερη χαρά παρακολούθησε από το θεωρείο της Βουλής μαζί με μαθητές του Γενικού Λυκείου Λάρισας ο Γιώργος Κατσιαντώνης, την ομιλία του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα, και την προτεραιότητα στήριξης στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.
Οι ερωτήσεις που του έκαναν για την επικαιρότητα, και οι απόψεις τους για το μέλλον της Ελλάδας, ενθουσίασαν το Βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, που συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, αναλύοντας και τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα παρακολουθώντας τον στην Ολομέλεια.
Η εξαιρετική συζήτηση που είχε μαζί τους μάλιστα τον προκάλεσαν να τους ρωτήσει, για το αν θα ήθελαν κάποιοι να ακολουθήσουν τον πολιτικό βίο για να λάβει τελικά την θετική απάντηση δύο μαθητών. Ο ένας εκ των οποίων μάλιστα του εξομολογήθηκε ότι έχει υψηλές βλέψεις και για… πρωθυπουργός!!
Του εξέφρασαν μάλιστα την επιθυμία ….να ακολουθήσουν τη δική του πολιτική πορεία, ζητώντας από τον ίδιο «μαθήματα», για το ήθος του, την κοινωνικότητα του, την απλότητα του, και την ανταπόκριση που έχει στον κόσμο ξεχωρίζοντας τον όπως του είπαν, για τη διαφορετικότητα του ως Έλληνας πολιτικός από τα πρώτα του βήματα στο δύσκολό στίβο της πολιτικής.
«Διαφάνεια, καθαρότητα ψυχής, και έντιμο βλέμμα απέναντι στο συνάνθρωπο, να έχετε ως… σημαία σας, και προχωρήστε χωρίς φόβο» ήταν η συμβουλή του Γιώργου Κατσιαντώνη στους μαθητές… που βλέπουν με θετική ματιά το μέλλον τους στην πολιτική.
Ο Βουλευτής Λάρισας συνεχάρη τους καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές του 10ου Γενικού Λυκείου Λάρισας για το υψηλό επίπεδο παιδείας που τους παρέχουν, γεγονός που καθρεφτίζεται όπως ανέφερε, στη μόρφωση, το ενδιαφέρον τους για το τι μέλλει γενέσθαι στην καταπονημένη από μέτρα και ανεργία χώρα μας, και την ωριμότητα τους σε ότι αφορά τα καίρια θέματα που απασχολούν την Ελληνική οικογένεια.

Στη Βουλή με μαθητές του 11ου Γενικού Λυκείου Λάρισας ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Ως θερμός οικοδεσπότης, υποδέχτηκε τους μαθητές του 11ου Γενικού Λυκείου Λάρισας ο Γιώργος Κατσιαντώνης που τους υποδέχτηκε στην είσοδο της Βουλής.
Ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, μερίμνησε από νωρίς και περίμενε τα παιδιά με τους καθηγητές τους, για να είναι αυτός που θα τους δείξει τις πρώτες εικόνες από το ελληνικό κοινοβούλιο, πριν από την ξενάγηση τους στους χώρους του.
Όσο για τις εντυπώσεις των μαθητών; Αυτές θα ειπωθούν στο ραντεβού που έκλεισαν με το Γιώργο Κατσιαντώνη, για καφέ στα νεανικά στέκια τους στη Λάρισα κατά την επιστροφή τους, αφού όπως του είπαν, αν και Βουλευτής είναι αρκετά νέος σε ηλικία ώστε να «συναντηθούν¨ και να ταυτιστούν οι απόψεις τους σε όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Θέματα #βουλευτής #βουλή #Γιώργος Κατσιαντώνης #μαθητές