“Λευκή Νύχτα” στην αγορά της Ελασσόνας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, στα πλαίσια των ενεργειών του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων αποφάσισε κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2018, τη διοργάνωση δράσεων με σκοπό την δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη μας.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων διοργανώνει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, τη «Λευκή Νύχτα», για τέταρτη συνεχή χρονιά, με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς. Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει την πόλη μας σε ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς έχει ως σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά, με είδη σε προνομιακές τιμές, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιήσουν οι καταστηματάρχες κάθε γειτονιάς.
Οι εκδηλώσεις θα αναπτυχθούν σε κάθε γωνιά της πόλης, κατά την λειτουργία των καταστημάτων εμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί την αγορά της πόλης μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

Add Comment